Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Tilgjengelighet

TILGJENGELIGHET PÅ TROMSØ INTERNASJONALE FILMFESTIVAL

Vi viser film på flere ulike visningssteder, her finner du kort info om de ulike visningstedene. Du finner direkte link til de ulike visningsstedenes informasjonssider med utfyllende info lengre ned. 

Ledsagerbevis
På samtlige visningssteder er det nødvendig med ledsager for rullestolbrukere. Kommunale ledsagerbevis godtas såfremst gjesten har billett og festivalbevis. Ledsageren trenger ikke festivalbevis.  

 

VISNINGSSTEDER

Aurora kino Fokus
Aurura kino Fokus har saler som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Ta kontakt med Aurora kino Fokus for mer info. 

Verdensteatret - Cinemateket i Tromsø
Verdensteatret er Norges eldste kino og dette preger framkommeligheten. På verdensteatret strekker vi oss selvfølgelig langt for at alle skal få en fin opplevelse på kino og assisterer de som trenger det. Ta kontakt med staben på stedet for assistanse. 

Hålogaland teater
Hålogaland Teater tilgjengelig for rullestol og personer som har redusert bevegelighet med planløs adkomst til alle salene. Mer info finner du på hjemmesiden til Hålogaland Teater.

Studentsamfunnet Driv
Studentsamfunnet Driv er tilrettelagt for framkommelighet med heis. Mer info finner du her på hjemmesiden til Studentsamfunnet Driv.

KulturHuset
KulturHuset har faste rullestolplasser.

Utekinoen på stortorget
Utekinoen vår er plassert midt på stortorget, hvis du har behov hjelp kan du ta kontakt med staben på stedet så finner de en bra plassering til deg.