BILLETTER TIL TIFF 2020 | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

BILLETTER TIL TIFF 2020

BILLETTER TIL TIFF 2020 

Billetter til TIFFs ordinære filmer slippes 6. januar.

Billetter finner du her

Du kan kjøpe billetter fra kl. 08:00 på Kulturhuset (obs. nytt sted i år) og fra kl. 12:00 på nett. 

TIFF har fått nytt billettsystem
Dette skal gi en bedre kjøpsopplevelse, samt gi større funksjonssikkerhet. Det nye systemet er svært godt egnet til å gjøre alt elektronisk, og verdikort kjøpt på nett er best og absolutt enklest å bare ha elektronisk, enten du skal kjøpe billettene på nett eller i billettluka. Du trenger bare referansekoden og promokoden for å kjøpe. 

Vi anbefaler deg å laste ned TicketCo Wallet i App Store eller Google Play. Der kan du kjøpe og lagre dine billetter på telefonen, som du da viser i døren på visningsstedet. Alternativt kan du printe ut billettene dine hjemme og vise i døren. 

Festivalbevis (armbånd): For å få adgang til TIFFs visninger må man forevise festivalbevis (armbånd) i inngangen til visningene. Festivalbeviset koster kr 150,- og kan kjøpes i infoskranken, billettluka eller billettutsalget på alle visningssteder. Vi har ingen begrensning på antall festivalbevis, så vi kommer ikk til å gå tom. Du trenger ikke festivalbeviset for å kjøpe billettene, bare du har det på deg når du skal inn i salen. 

Hva er rush-tickets?

Rush-tickets er billetter som selges når filmvisningen starter, om det er tilgjengelige seter i salen. Det er derfor viktig å møte opp før filmen starter, om du har kjøpt billetter til en visning, slik at plassen ikke blir solgt til andre. 

Selger Coop rimelige TIFF-bånd? Ja, på noen utvalgte områder som Prix Kystens hus, Prix ved Hålogaland Teater, Extra i Grønnegata og informasjonsdisken på Obs. NB! Disse båndene kan være utsolgt.

Verdikort TIFF 2020
Vi selger nå verdikort med verdi tilsvarende 12, 22 og 30 rabatterte billetter til TIFF 2020.

For å få tilgang til rabatten som verdikortet gir, husk å velge riktig priskategori når du skal kjøpe billettene på nett. Priskategorien gjøres tilgjengelig ved å bruke promokoden som står på kortet. 

KJØP VERDIKORT HER

Slik kjøper jeg mine billetter ved bruk av verdikort/gavekort: Trykk deg inn på billettlinken fra TIFF sine nettsider på eller søk deg frem til riktig arrangement på denne nettsiden. Dette vil først være tilgjengelig for kjøp mandag 6. januar. Når du er inne på arrangementet du ønsker å kjøpe til skriver du inn promokoden du har fått oppgitt for å få opp riktig billettalternativ: enten verdikort X (klipp)/gavekort eller enkeltbillet. Er du usikker på hvilken promokode du har kan du finne det i PDFen du fikk tilsendt (på mail) når du kjøpte verdikortet eller på kortet du fikk hvis du kjøpte det over disk. 

Eks. Har du verdikort 2 så er promokoden din: verdikort2. Har du earlybird 12 er promokoden din earlybird12. 

Når du har brukt koden vil det dukke opp et billettalternativ som tilsvarer ditt verdikort. Velg antall billetter du ønsker på denne billettkategorien. Prisen tilsvarer et klipp på det kortet. Dobbeltsjekk at du har valgt rett billettkategori for ditt verdikort før du bestiller. Når du har gjort ditt valg trykker du «bestill». Fyll inn informasjon og velg betalingsmåte, eller legg i handlekurven for å velge flere filmer. OBS: Om du har verdikort trykker du velg gavekort, og fyller inn referansekoden du har fått tilsendt - ikke legg inn betalingskort om du betaler med verdikort/gavekort. 

Du får tilsendt dine billetter på e-post. Vi anbefaler deg å spare miljøet ved å laste ned TicketCo Wallet i App Store eller Google Play. Der kan du kjøpe og lagre dine billetter på telefonen, som du da viser i døren på visningsstedet. Alternativt kan du printe ut billettene dine hjemme og vise i døren.

PS. Om du er festivalvenn har du fått tilsendt info om forhåndssalg allerede. Se bort i fra instruksen under når du kjøper til forhåndssalget. 

Har dere studentpriser på billetter? Ja, på noen av spesialvisningene: filmkonsertene har egne studentpriser på 200,- per film. Vi har ikke studentpriser på billetter til filmvisningene, men pakketilbudet ung25/student. Det er et verdikort med 2 billetter, inkludert armbånd til 240,-. UiT, Norges Arktiske Univsersitet, og Studentsamfunnet Driv har også én filmvisning som er gratis for studenter.

Har du spørsmål du ikke har fått svar på? Les gjerne artikkelen OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du spørsmål? 

Kontakt oss på billett@tiff.no eller +47 922 00 754 om du ønsker å komme i kontakt med billettavdelingen. 

TIFFs billettluke åpner mandag 6. januar kl. 08:00 på Kulturhuset og kl. 12:00 på vår hjemmeside.