Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Styret

Gunnar Wilhelmsen (styreleder/chair)

Gunnar er en investor, kremmer og eiendomsutvikler med 26 registrerte roller i næringslivet. Profilert TIL-leder gjennom mange år, og smart fotball-forhandler. Han gjorde en solid jobb med å lede Tromsø Internasjonale Filmfestival i forrige periode. Gunner er en dyktig nettverksbygger som igjen er klar for å utvikle festivalen videre. 

Maria Bock (nesteleder/deputy chair)

Maria er filmskaper og skuespiller fra Hammerfest. Hun gikk ut fra Statens teaterhøgskole i 2004, og har etter dette jobbet ved Hålogaland teater ved flere anledninger. Hun har vært styremedlem i Norsk Skuespillerforbund siden 2011 og er representant i Bransjerådet for film. Hun bor i Oslo, men har sterk tilknytning til Tromsø og TIFF, også gjennom egne produksjoner.

Kim Daniel Arthur (styremedlem/board member)

Kim (f. 1980) har vært med å starte to spillbedrifter med hundrevis av ansatte og millioner av brukere verden over. Den første bedriften, Glu Mobile, som utviklet og publiserte mobilspill, ble børsnotert på Nasdaq i 2007. Den andre bedriften, Playfish, utviklet sosiale spill for Facebook. De spillene ble benyttet av 300 millioner brukere og Playfish ble kjøpt opp av EA Games i 2009 for 380 millioner dollar. I dag lager Kim, med sitt selskap Superplus, mobile applikasjoner som skal hjelpe barn med spesielle behov.

Kaja Kristensen (styremedlem/board member)

Kaja har sitt daglige virke i Alta Kommune som leder av Ungdommens Hus, et aktivitetshus for ungdom mellom 13-25, der hun også underviser i teater og dans. Nyvalgt nestleder i styret for Aurora kino IKS. Av andre verv er hun vara i styret for Hålogaland Teater, styremedlem i Finnmark Byggservice og leder for Alta Rideklubb. 

André Wallan Larsen (styremeldem/board member)

André (f. 1977) er direktør i Nordland Musikkfestuke i Bodø. Han er utdannet musikkviter fra Universitetet i Oslo, og har en MBA fra Nord Universitet. André er styremedlem i organisasjonen Norske festivaler og i Riksteatret.

Nina Hjort (styremedlem/board member)

Nina har siden 2007 vært administrerende direktør i JM Hansen AS, som med sine 180 ansatte driver teknisk virksomhet innenfor elektronikk, elektroinstallasjon og automasjon i bygg og anleggsbransjen, samt maritim sektor. Hun har gjennom sin yrkeskarriere hatt en rekke styreverv innenfor ulike sektorer, inkludert kultur hvor hun har vært styreleder i Hålogaland teater fra 2008-2012 og avsluttet i år sitt verv som nestleder i Nordnorsk opera og symfoniorkester.

Ingrid Bruun (vara/deputy)

Ingrid (f. 1986) er utdannet siviløkonom med fordypning i markedsføring og strategi ved Universitetet i Tromsø. Hun har tidligere vært nestleder og styreleder i Studentsamskipnaden i Tromsø, styremedlem i Akademisk Kvarter og var en av grunnleggerne av den årlige HHT-dagen på Handelshøgskolen i Tromsø. Etter endt studie startet hun å jobbe i Handelsbanken i Tromsø. Hun har også jobbet med markedsføring, prosjektledelse og konseptutvikling i reklamebyrået Rød Tråd AS. Ingrid jobber nå markeds- og kommunikasjonsrådgiver ved UiT - Norges arktiske universitet.

Frode Mikaelsen (vara/deputy)

Frode Mikaelsen (f. 1969) har jobbet som lederutvikler de siste 13 år i Nordnorsk Lederutvikling. Han er tidligere Kulrhussjef i Bodø og er nå Styreleder i Folk&Fisk festivalen og styremedlem i Parkenfestivalen. Frode har også bakgrunn som utøvende kunster bl.a som musiker, komponist og tekstforfatter. 

Rebekka Brox Liabø (vara/deputy)

Rebekka driver kulturnæringsbedriften Rulleramp, som skriver tekster for scene, holder skriveverksted, produserer teaterforestillinger med mer. Hun er utdannet pedagog og har to år fra forfatterstudiet ved UiT. Hun har skrevet bøkene om Tom-Roger og Rakettkiosken, og driver prosjektet «Snakk for deg sjøl».

Produsent

Vegard Krane

E-post:
Tlf:
+47 480 90 357