Vi er her nå | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2020
VI ER HER NAAA - ved spisebord.png
VI ER HER NÅ følger en barselgruppe over et år. Med barna på armen drøfter de unge foreldrene alt fra små problemstillinger – hva kan barna spise og ikke? – til global politikk, deler framtidsplaner og bekymringer, og eksponerer hverandre for betente samliv og personlige utfordringer.

Regissør Mariken Halle er en av de mest originale nye stemmene i den norske filmfloraen, og som i sine tidligere spillefilmer KANSKE I MORGON (2011) og VERDEN VENTER (2014) utfordrer hun skillet mellom dokumentar og fiksjon, i tillegg til forventningene om hva som utgjør en filmfortelling. I VI ER HER NÅ oppleves kameraet som en flue på veggen, historien utfolder seg i form av delvis improviserte scener, og ut fra den lille barselgruppa skaper Halle et skarpt og intimt samtidsportrett. Filmen får sin verdenspremiere på TIFF.
Dag Tid Sted Kalender Billetter
Fredag 17. jan 18:00 Fokus 2 Legg til Kjøp billettKjøp billett
Søndag 19. jan 13:30 Fokus 2 Legg til Kjøp billettKjøp billett
Originaltittel: 
Vi er her nå
Regissør: 
Mariken Halle
Manus: 
Mariken Halle
Foto: 
Mariken Halle
Skuespillere: 
Leif Edlund, Marte Germaine Christensen, Niklas Gundersen, Thomas Holtermann Østgaard, Ingrid Liavaag, Ivo Holtermann Stranger
Spilletid: 
1 time 39 min
År: 
2020
Land: 
Norge og
Sverige
Språk: 
Norwegian, Sverige
Produsent: 
Mariken Halle, Magnus Mork, Guro Bruusgaard, Katja Eyde Jacobsen
Kilde: 
Another World Entertainment
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Mariken Halle (f. 1980) er en norsk filmskaper og produsent. Hun er utdannet ved Nordland Kunst og Filmfagskole og Akademin Valand i Göteborg. Hun har vært med å grunnlegge det norsk-svenske produksjonsselskapet Vapen och Dramatik, samt filmkollektivet Alternativet, som hun har vært en del av siden 2017.