Ung kulturrabatt: Jojo Rabbit | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2020

Jojo Rabbit - Trailer

JOJO RABBIT.jpg
Ung kulturrabatt-visning, kun for de fra 15 til 19 år. Gratis inngang.

Å lage satire av grusomhetene som skjedde i Tyskland under 2. verdenskrig har vært gjort før, men regissør Taika Waititi gjør det på sin egen bittersøte måte i denne svarte komedien. 10 år gamle Jojo er fanatisk opptatt av å bli en ekte nazist i Tyskland under 2. verdenskrig. Han er entusiastisk når han kaster kniver og brenner bøker på nazistenes ungdomsleir, men blir gjennomskuet som lite blodtørstig når han ikke klarer å drepe en kanin. Heldigvis har Jojo selskap av sin tullete og sprø fantasivenn - Hitler, her spilt av regissøren selv, Waititi. Å være en fanatisk jødehater viser seg å ikke være så enkelt når Jojo oppdager at hans mor (Scarlett Johansson) har gjemt en jødisk jente på mørkeloftet.

Dette er en fargerik nazisatire hvor Waititi selv sjarmerer oss i senk med sin komiske tolkning av Føreren. JOJO RABBIT fikk publikumsprisen på Toronto International Film Festival i 2019.
Dag Tid Sted Kalender Billetter
Tirsdag 14. jan 18:00 Fokus 2 Legg til Gratis
Originaltittel: 
Ung kulturrabatt: Jojo Rabbit
Regissør: 
Taika Waititi
Manus: 
Taika Waititi
Foto: 
Mihai Malaimare Jr.
Skuespillere: 
Roman Griffin Davis, Thomasin Harcourt McKenzie, Taika Waititi, Scarlett Johansson, Rebel Wilson, Alfie Allen
Spilletid: 
1 time 48 min
År: 
2019
Land: 
USA
Språk: 
Engelsk
Produsent: 
Carthew Neal, Taika Waititi, Chelsea Winstanley
Kilde: 
20th Century Fox Norway
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Taika Waititi (1975) fra New Zealand er både manusforfatter, regissør og skuespiller. Han er halvt jødisk og halvt maori. I flere år arbeidet han som stand up-komiker før han gikk inn i filmindustrien. Vanligvis spiller Waititi en sentral karakter i de filmene han regisserer, dette har han gjort i både WHAT WE DO IN THE SHADOWS, THOR: RAGNAROK og nå JOJO RABBIT.