Rocketman: Sing-Along! | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2020

Rocketman (2019) - Official Trailer - Paramount Pictures

ROCKETMAN_02.jpg

Gjør deg klar for glitter, glam og en parade av udødelige hitlåter - og du kan synge med!

Det har allerede vært flere legendariske sing-along forestillinger på TIFF og årets utgave bør bli nok en innertier når vi inviterer til denne spesialforestillingen av ROCKETMAN! Varm opp sangstemmen, bli med på festen og få med deg den utrolige berg-og-dal-bane-livshistorien til stilikonet og artistfenomenet, Elton John, fra hans spede start som beskjeden pianist og låtskriver til en livslang karriere som rockestjerne som fyller de største stadioner verden rundt.

Med over 300 millioner solgte album og over femti Topp 40-hits, er Elton John blant verdens aller mest populære og folkekjære artister. I denne filmen spilles han av stjerneskuddet Taron Egerton, som gjør en uforglemmelig rolle som garantert vil bli stående som en milepæl i hans karriere. Så spenn fast sikkerhetsbeltene, syng med og la denne fantastiske filmen ta deg i rakettfart til stjernene!

NB: Dette er en forestilling der vi fjerner stolene, og gjør det til en stå-forestilling.
Hvis du helst gjerne vil sitte, så kommer vi til å ha et felt med stoler også, men her kan det være begrenset kapasitet. Vi vil forøvrig være hjelpsom, og gjøre mye for å gi sitteplasser til de som trenger dette. 
 

Dag Tid Sted Kalender Billetter
Onsdag 15. jan 21:00 Driv kino Legg til Kjøp billettKjøp billett
Originaltittel: 
Rocketman: Sing-Along!
Regissør: 
Dexter Fletcher
Manus: 
Lee Hall
Foto: 
George Richmond
Skuespillere: 
Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard
Spilletid: 
2 timer 2 min
År: 
2019
Land: 
USA
Språk: 
Engelsk
Produsent: 
Adam Bohling, David Furnish, David Reid, Matthew Vaughn
Kilde: 
United International Pictures AS
Aldersgrense : 
18
Director info: 
Dexter Fletcher (f. 1966) er en engelsk skuespiller, manusforfatter og regissør. Han spilte i dusinvis av filmer og TV-serier, som LOCK, STOCK AND TWO SMOKING BARRELS (1998), BAND OF BROTHERS (2001) og LAYER CAKE (2004) før han debuterte som regissør med WILD BILL i 2011, en film som ga han en BAFTA nominasjon for beste debutfilm. ROCKETMAN er hans fjerde film som regissør og han er for tiden i gang med sin femte, SHERLOCK HOLMES 3.