ÅPNINGSKONFERANSE | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Hendelse header

Seminar 2020

ÅPNINGSKONFERANSE

Dag Tid Sted
Mandag 13. jan 12:00 Sparebankens festsal

Åpningskonferanse

Landskapet for film- og serieproduksjon endrer seg hurtig, og de store internasjonale aktørene blir mer og mer ruvende. Hvordan svarer vi på endringene? Mens landskapet raser forbi, virker det som norsk film har stått ved det samme veiskillet i mange år.

Under Åpningskonferansen til den 30. utgaven av TIFF, tegner vi opp kartet for veien videre. I samarbeid med Kulturdepartementet får vi den første presentasjonen av departementets grundige evaluering av alle støtteordningene for film. Vi inviterer sentrale bransjeaktører til å komme med sine reaksjoner.

Vi ønsker også Norsk filminstitutts nye direktør Kjersti Mo velkommen, og er spente på hennes visjoner for instituttet og for norsk film- og tv-bransje.

Og vi inviterer sentrale nordiske produsenter til å dele sine erfaringer med å jobbe med de store kanonene på serie- og strømmemarkedet.

Vi lover et program som tar de tøffe debattene og holder deg oppdatert. Sammen med Rushprint og Troms fylkeskommune ønsker vi velkommen til årets første møtested for norsk film!

Detaljert program slippes i løpet av desember .

Programmet for konferansen under forrige festival kan du se her.


MÅLGRUPPE
Filmbransje

ARRANGØRER
Troms fylkeskommune
Rushprint
Tromsø International Film Festival

Sted: 
Sparebankens festsal