Litigante | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2020

LITIGANTE TRÁILER OFICIAL FRANCO LOLLI

LITIGANTE.jpg
Det er tøffe tak både hjemme og på jobb for advokaten og alenemoren Silvia. Hun må prosedere på alle fronter. Hennes kreftsyke mor (en pensjonert advokat) foretrekker å bekjempe sykdommen med galgenhumor framfor medisiner. Den lille energien hun har igjen bruker hun til å kritisere omtrent alt datteren gjør. På jobb har sjefen kastet Silvia under bussen i forbindelse med en høyprofilert korrupsjonssak. Midt opp i det hele treffer Silvia en type hun kanskje kunne bli forelsket i, uten at livet blir akkurat enklere. Det eneste som er ubetinget fint i livet er Silvias fem år gamle sønn Antonio.

Regissør Franco Lolli har valgt å bruke sin egen mor i rollen som den kranglevorne moren. I rollen som Silvia finner vi Lollis søskenbarn Carolina Sanin, en kjent colombiansk forfatter uten skuespillererfaring. Begge valgene har gitt maks uttelling. LITIGANTE er blitt et troverdig, empatisk portrett av en moderne familie.
Dag Tid Sted Kalender Billetter
Mandag 13. jan 11:00 Verdensteatret Legg til Kjøp billettKjøp billett
Onsdag 15. jan 18:00 Kulturhuset Legg til Kjøp billettKjøp billett
Lørdag 18. jan 09:00 Fokus 1 Legg til Kjøp billettKjøp billett
Program: 
Originaltittel: 
Litigante
Regissør: 
Franco Lolli
Manus: 
Franco Lolli, Marie Amachoukeli, Virginie Legeay
Foto: 
Luis Armando Arteaga
Skuespillere: 
Carolina Sanín, Vladimir Durán, Leticia Gómez
Spilletid: 
1 time 35 min
År: 
2019
Land: 
Frankrike og
Colombia
Språk: 
Spanish
Produsent: 
Toufik Ayadi, Christophe Barral, Sylvie Pialat, Benoit Quainon
Kilde: 
Kinology
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Franco Lolli (f. 1983) dro fra Colombia allerede som 18 åring, men regissøren, manusforfatteren og produsenten lar ikke hjembyen Bogota falle ut av bevisstheten. Etter studier i Montpellier og Paris, og den prestisjetunge kinoskolen La Fémis lever hjemlandets puls gjennom hans filmer. Et godt rykte kom allerede med kortfilmer som COMO TODO EL MUNDO og RODRI. Og både hans første spillefilm, GENTE DE BIEN i 2014, og ferske LITIGANTE har fått oppmerksomhet gjennom å bli tatt ut i kritikerprogrammet under filmfestivalen i Cannes.