Light of My Life | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2020

‘Light of My Life’ official trailer

LIGHT OF MY LIFE 1.jpg
I en mørk skog camper far og datter sammen, men det blir snart klart for oss at de ikke er på en hyggelig utflukt. Tvert imot, de gjemmer seg fra resten av samfunnet. De har alltid en plan for hvordan de skal kunne bryte leir på kortest mulig tid, og flere regler for å unngå å bli lagt merke til. Særlig at datteren – som er kortklipt som en gutt – ikke skal bli lagt merke til. Gradvis åpnes landskapet rundt dem, og vi skjønner at vi er i et dystopisk USA, sterkt preget av at et virus har utryddet nesten hele den kvinnelige befolkningen. Mennene som er igjen er en trussel.Hvordan blir et samfunn uten kvinner?

LIGHT OF MY LIFE er en mørk, neglebitende thriller, tydelig inspirert av post-apokalyptiske fortellinger som Cormac McCarthys The Road. Casey Affleck står både bak og foran kamera, hvor han spiller faren som helst vil gjemme vekk sin datter for alltid. Men datteren vokser ubønnhørlig opp foran ham.
Dag Tid Sted Kalender Billetter
Mandag 13. jan 13:00 Fokus 1 Legg til Kjøp billettKjøp billett
Fredag 17. jan 11:00 Hålogaland Teater Legg til Kjøp billettKjøp billett
Søndag 19. jan 17:45 Fokus 1 Legg til Kjøp billettKjøp billett
Program: 
Originaltittel: 
Light of My Life
Regissør: 
Casey Affleck
Manus: 
Casey Affleck
Foto: 
Adam Arkapaw
Skuespillere: 
Casey Affleck, Anna Pniowsky, Elisabeth Moss, Tom Bower
Spilletid: 
1 time 59 min
År: 
2019
Land: 
USA
Språk: 
Engelsk
Produsent: 
John Powers Middleton, Teddy Schwarzman
Kilde: 
Another World Entertainment
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Skuespiller Casey Affleck (f. 1975) begynte sin karriere allerede i 1988 (LEMON SKY). Som regissør ble han først lagt merke til i samarbeid med Joaquin Phoenix i I'M STILL HERE (2010). Den omdiskuterte mockumentaren vant Biografilm Award i Venezia 2010. I 2017 vant han Oscar i kategorien for beste mannlige hovedrolle i MANCHESTER BY THE SEA. I LIGHT OF MY LIFE står han for både regi, manus og hovedrolle.