Familiedag: Elleville Elfrid | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2020
File (5).jpg
Lørdag 18. januar inviterer TIFF hele byen til familiedag på utekinoen på Stortorget. Coop og Kaffebønna serverer solboller og varm solbærtoddy. Vi tar dere med på en varm og morsom film om vennskap, sirkus og en magisk sykkeltur, når vi viser førpremiere på ELLEVILLE ELFRID. Vi får også besøk av selveste Elfrid!

Vi inviterer til en spektakulær dag i nordnorsk januaridyll med underholdning og en nydelig langfilm for hele familien! Ta på varme klær, og gjerne syng og dans med for å holde varmen! Vel møtt!

ELLEVILLE ELFRID
Elleville Elfrid vil lage (et spektakulært) sirkus på Soltoppen for bestevennen Henrik. Et magisk trylletriks er under planlegging, men når tøffe Johnny flytter inn i nabolaget endrer alt seg. 

Henrik er imponert over den nye gutten og alle de kule lekene hans, men Elfrid føler seg utenfor. Når Elfrid presser Henrik til å velge bestevenn rømmer han hjemmefra. Nå må Elfrid og Johnny samarbeide. Hun vil redde sirkuset, men det aller viktigste er å redde vennskapet med Henrik.

En varm og morsom familiefilm full av fart og eventyr, hvor tre barn på sykkeltur oppdager hvor magisk vennskap kan være.

Dag Tid Sted Kalender Billetter
Lørdag 18. jan 15:00 Utekino Legg til Gratis
Originaltittel: 
Familiedag: Elleville Elfrid
Regissør: 
Frank Mosvold og
Atle Solberg Blakseth
Spilletid: 
1 time 15 min
År: 
2020
Land: 
Norge,
Danmark og
Tyskland
Språk: 
Norwegian
Aldersgrense : 
Alle
Director info: