Barn | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2020

Beware of Children - Trailer

BWOC_photo_LarsOlavDybvig_3CopywrightMotlysAS.jpg
«Tung tematikk er behandlet med lett hånd. Overbevisende realisme sameksisterer med utbrudd av underliggjøring. Replikkene synes å oppstå av seg selv der og da. Et omfangsrikt og umiddelbart troverdig rollegalleri gestaltes av unisont fremragende skuespillere. Dag Johan Haugeruds forrige film, SOM DU SER MEG (2012), var storartet, men fremstår nå nærmest som en oppvarming til BARN– et verk av en uhyre selvsikker og allsidig filmskaper»
– Dag Sødtholt (Utdrag fra Analysen, Montages.no)

BARN skildrer de dramatiske etterdønningene av en ulykke på en barneskole i utkanten av Oslo, og ut fra dette utgangspunktet har Dag Johan Haugerud forfattet og visualisert en uhyre kompleks film. I filmen eksisterer drøftingen av temaene side om side med en innsiktsfull og slående utforskning av personlighetene til rollefigurene, med et inderlig portrett av et menneske uten selvtillit som kronen på verket.
Dag Tid Sted Kalender Billetter
Fredag 17. jan 13:30 Hålogaland Teater Legg til Kjøp billettKjøp billett
Program: 
Originaltittel: 
Barn
Regissør: 
Dag Johan Haugerud
Manus: 
Dag Johan Haugerud
Foto: 
Øystein Mamen
Skuespillere: 
Andrea Bræin Hovig, Henriette Steenstrup, Thorbjørn Harr, Jan Gunnar Røise, Anne Marit Jacobsen, Andrea Bræin Hovig, Ella Øverbye
Spilletid: 
2 timer 37 min
År: 
2019
Land: 
Norge
Språk: 
Norwegian
Produsent: 
Yngve Sæther / Motlys
Kilde: 
Arthaus, Arthaus
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Dag Johan Haugerud (f. 1964) er en norsk filmskaper. For spillefilmen SOM DU SER MEG (2012) mottok han Kritikerprisen 2013, samt Amandaprisen for beste manus, regi og kinofilm. Haugerud er også bibliotekar og forfatter, og har gitt ut fire romaner.