Beer + Film: Ms. Stern | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2020

MS. STERN – Trailer

FRAU_STERN_02_.jpg
For tredje år på rad arrangerer vi "Øl og film" sammen med vår partner Mack. Dette er så mye mere enn en filmvisning. Her får dere en hel opplevelse som starter med en times ølsmaking og ølkurs i mikrobryggeriets produksjonslokaler, før vi går inn til de gamle bryggerikjellerne der vi har et av våre mest særegne visningsstder. Her får dere se en film som er nøye utvalgt av vår programsjef, til å passe akkurat i denne sammenhengen.

Ølsmaking
Mange liker øl, men flere har mye å lære om denne tradisjonsrike drikken. La en av våre entusiastiske ølverter, lose dere gjennom ølsmaking. Ølverten vil gå gjennom 5 ulike typer øl i lag med dere og beskrive disse underveis. Hva er forskjellen på en brown ale og en bokøl? Hvorfor er hveteøl ofte fruktig? Dette og andre spørsmål får du svar på i vårt ølkurs.

MS. STERN
«Jeg vil dø» sier 90 år gamle fru Stern til legen sin. Selv om hun er i god form, alderen tatt i betraktning, så vil hun bare avslutte livet raskt og fredelig. Hun har sett nok av tragedier som overlevende fra konsentrasjonsleirene. Men hver gang hun forsøker å forlate denne verden, overrasker livet henne, gang på gang. Så i mellomtiden lever hun til det fulle, i selskap med barnebarnet Elli og hennes underlige vennegjeng.

Anatol Schuster blander mørk humor og menneskelig varme i denne svarte komedien fra dagens Berlin. De fargerike innslagene i hverdagen blandes ofte sammen med episoder fra favoritt TV-serien hennes, Glory Moment. Ahuva Sommerfeld, som vant Max
Öphuls-prisen for Beste skuespillerinne for rollen, gikk bort kort tid etter innspillingen og gjør en minneverdig siste rolle som fru Stern.
Dag Tid Sted Kalender Billetter
Fredag 17. jan 17:00 Other Venues Legg til Rush tickets
Originaltittel: 
Beer + Film: Ms. Stern
Regissør: 
Anatol Schuster
Manus: 
Anatol Schuster
Foto: 
Adrian Campean
Skuespillere: 
Ahuva Sommerfeld, Kara Schröder, Pit Bikowski, Murat Seven
Spilletid: 
2 timer 34 min
År: 
2019
Land: 
Tyskland
Språk: 
German, Hebrew, Engelsk
Produsent: 
Anatol Schuster, Adrian Campean
Kilde: 
Pluto Film
Aldersgrense : 
18
Director info: 
Anatol Schuster (f. 1985) studerte litteratur og filosofi i Regensburg og Avignon før han fullførte regissørstudiumet ved Hochschule für Fernsehen und Film i München. Ved siden av studiene jobbet han som frilans regissør, kamera og klipper. Mellomlengdefilmen EIN IDEALER ORT ble nominert til Årets beste film 2015 i kategorien «Perspektive Deutsches Kino» ved Berlinalen. Han ble anerkjent som lovende ny regissør for kinodebuten AIR.