Baby Cinema: Balloon | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2020
BALLONBallon-QIQIU-still1-for-Web-16-9.jpg
Babykino er tilrettelagt for de som er ifølge med de aller minste, med dempet lyd og litt lys i salen under visningen. Her er det tillatt å ta med drikke, mat, skifte bleier, gråte, le, skrike og hyle. Du kan amme, gå litt til og fra, og barnevognene finner vi plass til i foajeen. På babykino kan foreldre ha med seg barn under ett år. Her er det ikke adgang til å ha med seg barn over ett år dersom det er aldersgrense 9 år eller høyere på filmen som vises.

BALLOON
Dargye og Drolkar lever et rolig liv på steppene i Tibet med sine to unge sønner og bestefaren. Deres tredje og eldste sønn går på videregående skole i en by i nærheten. Levebrødet sitt får de fra saueflokken de passer. Men de har andre bekymringer: den kinesiske ettbarnspolitikken krever at de begrenser barneflokken. Et dødsfall i familien og nyheten om at et fjerde barn er på vei, bringer familien mot en drastisk avgjørelse.

BALLOON tematiserer kollisjonen mellom det moderne samfunnets realiteter og buddhistisk tro og tradisjon på landsbygda i Tibet. Som i sin forrige film JINPA, vist på TIFF i fjor, behandler regissør Pema Tseden også her tunge temaer med humor og et anstrøk av magisk realisme. Lu Songyes håndholdte kameraføring og den iranske komponisten Peyman Yazdanians særpregede musikk gir denne filmen en helt egen atmosfære.
Dag Tid Sted Kalender Billetter
Torsdag 16. jan 12:00 Fokus 5 Legg til Kjøp billettKjøp billett
Originaltittel: 
Baby Cinema: Qi Qiu
Regissør: 
Pema Tseden
Manus: 
Pema Tseden
Foto: 
Songye Lu
Skuespillere: 
Sonam Wangmo, Jinpa, Yangshik Tso, Konchok, ​​​Dudul, ​​Druklha Dorje
Spilletid: 
1 time 42 min
År: 
2019
Land: 
Kina
Språk: 
Tibetan
Produsent: 
Huang Xufeng, Jacky Pang
Kilde: 
Redience
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Pema Tseden (f. 1969) er en tibetansk filmskaper og forfatter. Han har studert tibetansk språk og litteratur ved kinesiske Northwest University for Nationalities, og var den første tibetanske studenten noensinne ved Beijing filmakademi.