All Must Die | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2020

Alle må dø

ALL MUST DIE.jpg
Gina skal gifte seg og venninnene planlegger tidenes utdrikningslag på en nedlagt gård. Uten at hovedpersonen vet om det, skal hun delta i en horror-rebus som blant annet inkluderer ekskjærester, gåter og mørklagte driftsbygninger. Det synes imidlertid å være flere som vil være med på leken – noen med morderiske hensikter.

ALLE MÅ DØ er en norsk skrekkfilm i slasher-sjangeren, og er en vri på det klassiske «vennegjeng-blir-angrepet-av-gal-morder»-plottet som vi kjenner fra klassikere som HALLOWEEN, FREDAG DEN 13. eller våre egne FRITT VILT-filmer. Regissør Geir Greni har samlet et knippe av etablerte yngre kvinnelige skuespillere og lar publikum få tid til å bli kjent med relasjonene mellom karakterene før øksene kommer på bordet.

Den avsidesliggende gården – som tidligere var i eie av regissørens familie – utgjør skremmende kulisser for snikende ondskap, hvor hver vindskeive dør kan skjule en grusom hemmelighet.
Dag Tid Sted Kalender Billetter
Onsdag 15. jan 22:15 Fokus 2 Legg til Kjøp billettKjøp billett
Torsdag 16. jan 11:30 Fokus 2 Legg til Kjøp billettKjøp billett
Visningen er sent lørdag kveld
Søndag 19. jan 00:30 Fokus 4 Legg til Kjøp billettKjøp billett
Program: 
Originaltittel: 
Alle må dø
Regissør: 
Geir Greni
Manus: 
Geir Greni, Robert Næss
Foto: 
Torstein Nodland
Skuespillere: 
Viktoria Winge, Julia Schacht, Linni Meister, Tinashe Williamson
Spilletid: 
1 time 23 min
År: 
2019
Land: 
Norge
Språk: 
Norwegian
Produsent: 
Geir Greni
Kilde: 
Manymore FIlms AS
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Geir Greni (f. 1970) er en norsk filmregissør, produsent, skribent og forfatter som for tiden er bosatt i Sverige. Hans første langfilm var den egenfinansierte komedien UMEÅ4EVER i 2011, hvor han skapte oppsikt ved å tilby publikum som ikke likte filmen pengene tilbake. Greni debuterte også som kriminalforfatter i 2019 med romanen JEG SER DØD.