VOX LUX | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2019

vox_lux_-_trailer_-_tiff_2019

En ubeskrivelig tragedie inntreffer tenåringssøstrene Celeste (Natalie Portman) og Eleanor (Stacy Martin). Jentene reagerer med å skrive og framføre en sang så fengende og rørende at de fanger oppmerksomheten til en ambisiøs og fremadstormende musikkmanager (Jude Law). Over natten blir de to søstrene en aldri så liten verdenssensasjon. Mens Eleanor foretrekker et mer tilbaketrukket liv, tiltrekkes Celeste av popstjernelivets mange fristelser. Prisen er høy. Ikke bare må hun ofre eget privatliv, hun må også konstant kjempe for å bevare sin egen identitet.

I VOX LUX formidler regissør Brady Corbet en fengslende fortelling om en popstjernes liv i det sterkeste av rampelys. Samtidig utfordrer han nåtidens utydelige skille mellom hva som kan regnes som privat og offentlig. I VOX LUX er det nemlig ingen som helt klarer å skille tragedie fra underholdning.

Program: 
Originaltittel: 
VOX LUX
Regissør: 
Brady Corbet
Manus: 
Brady Corbet
Foto: 
Lol Crawley
Skuespillere: 
Natalie Portman, Jude Law, Raffey Cassidy, Stacey Martin, Willem Dafoe
Spilletid: 
1 time 52 min
År: 
2018
Land: 
USA
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Ingen
Produsent: 
D. J. Gugenheim, Andrew Lauren, David Litvak, Michel Litvak, Robert Salerno, Gary Michael Walters
Kilde: 
SF Norge
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Brady Corbet (f. 1988) er en amerikansk regissør og skuespiller fra Scottsdale, Arizona. VOX LUX er den unge filmskaperens andre spillefilm og etterfølger hans debutfilm THE CHILDHOOD OF A LEADER (2015). Han har hatt flere roller i ulike spillefilmer.