UTEKINO: BARN 10-13 | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Hendelse header

2019

Dag Tid Sted
Onsdag 16. jan 09:00 Stortorget

MYRHULL
Regi: Torfinn Iversen / Norge 2018/ 13m
Jenny bærer med seg løgner, og skjuler for omverdenen at faren hennes har flyttet ut. Hun ønsker å være sammen med Ingrid og dra på telttur med faren hennes, slik hun ofte har gjort med sin egen far. Men Ingrid vil ha faren sin for seg selv. Når faren har glemt teltstengerne og må gå den lange veien tilbake til bilen blir de to jentene igjen alene ved teltplassen, noe som leder dem ut i en situasjon de vanskelig kan rømme fra.

BÆDI OG BØRDI
Regi: Alexander L Nordaas/ Norge 2016/ 10m
Bædi er en oppblåst sau, og Børdi er en fugl som ikke kan fly. Begge har blitt utstøtt fra sine egne flokker på grunn av deres mangler, men de har funnet unikt fellesskap i hverandre. Bædi har nemlig såpass mye luft i magen at han kan brukes som luftballong, da med Børdi hengende under som pilot – svevende blant skyene som alle andre fugler. Sammen drar de ut i verden for å hjelpe dyr i trøbbel.

HERMANN
Regi: Tord Theodor Olsen /Norge 2018 / 15m
Hermann er forelska, men jenta ser ikke hans vei i det hele tatt. Etter en samtale med Bestefar, som gir gode råd, setter Hermann igang flere halsbrekkende prosjekter for å framstå som en tøff helt.

HORS PISTE
Regi: Léo Brunel, Loris Cavalier, Camille Jalabert, Oscar Malle/ Frankrike 2018 / 6m
De to beste redningsarbeiderne i regionen er klare for nye oppdrag. Til tross for deres profesjonalitet og besluttsomhet, går det ikke helt som planlagt…

OUR WONDERFUL NATURE - THE COMMON CHAMELEON
Regi: Tomer Eshed / Tyskland 2016/ 3m
En sulten kameleon later seg i et tre i skogen, usynlig for de lykkelige summende innsektene som flyr i nærheten, til det er for sent og – SNAP! Ut av den firbente kommer en lang tunge og de små insektene blir til deilig middag.

Sted: 
Stortorget