ULYSSES & MONA | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2019

ulysses_mona_-_clip_-_tiff_2019

Kunststudenten Mona møter den pensjonerte og desillusjonerte Ulysses. Den aldrende Ulysses – spilt av fotballegenden Éric Cantona – en gang en berømt kunstner, har forlatt både familie og hjem for et tilbaketrukket liv på den franske landsbygda. Men Mona, full av ungdommelig pågangsmot og beundring, finner raskt ut at hun skal forsøke å overtale den livstrøtte kunstneren om at det er på tide å avslutte sitt selvpåførte eksil. Med dette starter de to på en felles reise som fører dem i den ene uventede retningen etter den andre.

ULYSSES & MONA er en varm og morsom film der regissør Sébastien Betbeder virkelig gir plass til at hovedrolleinnehaverne får skinne. Ikke siden glansdagene på engelske fotballbaner har du sett en så inspirert Éric Cantona.

Program: 
Originaltittel: 
ULYSSE & MONA
Regissør: 
Sébastien Betbeder
Manus: 
Sébastien Betbeder
Foto: 
Romain Le Bonniec
Skuespillere: 
Éric Cantona, Manal Issa, Mathis Romani, Marie Valle
Spilletid: 
1 time 22 min
År: 
2018
Land: 
Frankrike
Språk: 
Fransk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Frédéric Dubreuil
Kilde: 
Cercamon
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Sébastien Betbeder (f.1975) er en fransk regissør fra den lille byen Pau ved foten av Pyreneene. Han er utdannet ved L’École supérieure des Beaux-Artes de Bordeaux og debuterte med sin første spillefilm NUAGE i 2007. ULYSSES & MONA er Betbeders sjette spillefilm.