THERE'S ALWAYS NEXT SEASON + 1997 FOREVER | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

THERE'S ALWAYS NEXT SEASON + 1997 FOREVER

1997_forever_-_live_official_teaser_2018

Se dokumentaren THERE'S ALWAYS NEXT SEASON, tett etterfulgt av snowboardfilmen den handler om: 1997 FOREVER - med live soundtrack! Én billett - to filmer!

På jakt etter bevis på en snart tjue år gammel legendarisk historie oppdager en fersk regissør ikke bare en rørende historie om vennskap, lidenskap og svunne drømmer, men også en siste sjanse til å gjøre en ungdommelig fantasi til en realitet. Satt sammen av gamle VHS opptak ingen har sett før til rykende ferske opptak fra nåtiden forteller THERE’S ALWAYS NEXT SEASON en fantastisk oppveksthistorie, som ender opp som det villeste comebacket i snowboards historie.

1997 FOREVER er en snowboard odyssé som har tatt 20 år å lage! Det blir én eksklusiv forestilling, påfølgende visningen av THERE’S ALWAYS NEXT SEASON lørdag 19. januar. Filmen vises med live musikk, skrevet spesifikt for filmens 43 minutter med heseblesende snowboard magi på lerretet. Musikken fremføres av bandet 1997 som består av regissør Carl Christian Lein Størmer, Ariel Joshua, Ottar Tøllefsen med venner.

Program: 
Originaltittel: 
THERE'S ALWAYS NEXT SEASON + 1997 FOREVER
Regissør: 
Carl Christian Lein Størmer
Manus: 
Carl Christian Lein Størmer
Foto: 
Carl Christian Lein Størmer
Skuespillere: 
Daniel Mikkelsen, Stian Skjærvik, Ronny Olsen, Stian Tapani Gundersen, Carl Christian Lein Størmer
Spilletid: 
2 timer 45 min
År: 
2018
Land: 
Norge
Språk: 
Norsk, Engelsk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Mona Steffensen
Aldersgrense : 
15
Premiere status: 
Not premiere
Director info: 

Carl Christian Lein Størmer (f. 1982) er en filmskaper, musiker og utdannet lege fra Tromsø. Han har laget flere kortfilmer og musikkvideoer, med et omfattende spenn av sjangere. THERE’S ALWAYS NEXT SEASON er hans spillefilmdebut. Filmens subjekt og ledsagende film 1997 FOREVER vises også på årets TIFF.