Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Program 2019

the_taste_of_rice_flower_-_trailer_-_tiff_2019

Ye Nan, en ung kvinne fra minoritetsfolket Dai, har forlatt Shanghai for å reise hjem til bygda nær den burmesiske grensen og til datteren sin. Hun finner en landsby uten foreldre, der barna oppdras av besteforeldre, siden de fleste voksne er reist for å tjene til livets opphold i storbyen. Datteren er i full opposisjon, og lar seg ikke imponere videre av morens hjemkomst. Vil relasjonen deres kunne repareres?  

THE TASTE OF RICE FLOWER beskriver identitetsutfordringer i dagens Kina, som preges av sterke motsetninger mellom tradisjon og utvikling, men også hos mor og datter og ikke minst i forholdet dem i mellom. Og den gjør det på en svært elegant, klok og avbalansert måte. Kameraføringene er like poetiske og slående vakre som landskapet rundt. En usentimental, dog hjertevarm film. 

Dag Tid Sted Kalender Billetter
Søndag 20. jan 11:00 HT Vest Legg til Rush tickets
Program: 
Originaltittel: 
MI HUA ZHI WEI
Regissør: 
Pengfei Song
Manus: 
Pengfei Song, Ze Ying
Foto: 
Liao Penjung
Skuespillere: 
Ying Ze, Ye Bule, Ye Men, Yang Zuojiu, Cha Ainan, Cha Zongfang, Lin Xiaochu
Spilletid: 
1 time 35 min
År: 
2017
Land: 
Kina
Språk: 
Mandarin, Dai
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Jing Liu, Pengfei, Rebecca Ho
Salg: 
Go Global
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Bejing-fødte Pengfei Song (f. 1982) ble uteksaminert som filmregissør fra franske Institut International de l’Image et du Son. Han flyttet hjem til Kina i 2006, hvor han ble medforfatter og regiassistent for en av dagens mest anerkjente, asiatiske filmskapere; Tsai Ming-Liang. Pengfeis egen debut, UNDERGROUND FRAGRANCE, ble kåret til beste film under festivalen i Venezia i 2015.