SLUT IN A GOOD WAY | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

slut_in_a_good_way_-_clip_-_tiff_2019

Charlotte har nettopp blitt dumpet av typen sin, som til hennes store overraskelse er homofil. Sammen med bestevenninnene, den romantiske men sjenerte Aube og anarkistiske Megan, som synes forhold er noe tull, drikker hun sorgene sine bort. Trioen snubler inn på en lekebutikk der det viser seg at alle de mannlige ansatte er dødskjekke. Snarrådig leverer jentene inn en jobbsøknad hver, og ikke lenge etter er Charlotte i full gang med å komme seg over eksen. Kanskje går hun faktisk litt for entusiastisk til verket. Eller kanskje ikke? Hvorfor skal det være forskjellige regler på hva gutter og jenter kan tillate seg?

Denne lettbeinte filmen, løselig basert på den greske komedien Lysistrata av Aristofanes, tar for seg den klassiske løsslupne ungdomskomediesjangeren og snur den på hodet ved å gi den kvinnelige hovedpersoner. Her snakker vi tenåringsbegjær, fest, moro, vennskap og et fullstendig fravær av voksne.

Program: 
Originaltittel: 
CHARLOTTE A DU FUN
Regissør: 
Sophie Lorain
Manus: 
Catherine Léger
Foto: 
Alexis Durand-Brault
Skuespillere: 
Marguerite Bouchard, Romane Denis, Rose Adam, Alex Godbout, Vassili Schneider
Spilletid: 
1 time 29 min
År: 
2018
Land: 
Canada
Språk: 
Fransk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Griffin Gmelich, Martin Paul-Hus, Anna Roberts
Kilde: 
Visit Films
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Sophie Lorain (f. 1957) er en kanadisk skuespiller, produsent og regissør. Etter utdannelsen på prestisjefulle Webber-Douglas Academy i Storbritannia, slo hun seg opp i hjemlandet som skuespiller i en rekke TV-serier. Senere i karrieren har hun begynt å regissere og SLUT IN A GOOD WAY er hennes andre spillefilm.