SEDER-MASOCHISM | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

seder-masochism_-_trailer_-_tiff_2019

Hovedrolleinnehaverne har du hørt om, men du har garantert aldri sett eller hørt verken Moses, Jesus eller Dødsengelen som du gjør i Nina Paleys grensesprengende animasjonsmusikal SEDER MASOCHISM. Sammen med regissørens egen far, fører de bibelske profetene oss gjennom fortellingen om israelernes ferd ut av Egypt og til det hellige land – til tonene av The Beatles, The Four Tops, Guns N’ Roses, 10CC og Gloria Gaynor, for å nevne bare noen av de mange musikalske herlighetene filmen omfavner.

Det er akkurat så herlig absurd og komisk som det høres ut. Paley trosser alle konvensjoner når hun blander både blues, soul, funk, rock og pop i en sann musikalsk og visuell fornøyelse. Hvis du sliter med å finne motivasjonen for å oppfriske din bibelhistorie, er SEDER MASOCHISM svaret. Du har aldri hatt det så gøy i en religionstime før.

Program: 
Originaltittel: 
SEDER-MASOCHISM
Regissør: 
Nina Paley
Manus: 
Nina Paley
Skuespillere: 
Hiram Paley, Nina Paley, Barry Gray
Spilletid: 
1 time 18 min
År: 
2018
Land: 
USA
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Ingen
Produsent: 
Nina Paley
Kilde: 
Nina Paley
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Nina Paley (f.1968) er en amerikansk animatør og filmskaper fra Urbana, Illinois. Hun har skapt og illustrert en rekke tegneserier og korte animasjonsfilmer. I 2008 kom hun med sin første film SITA SINGS THE BLUES. Hun mottok hele 35 ulike priser for filmen. Paley har arbeidet med filmen SEDER MASOCHISM siden 2011.