RUBEN BRANDT, COLLECTOR | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

ruben_brandt_collector_-_trailer_-_tiff_2019

Psykoterapeut Ruben Brant hjemsøkes av mareritt der berømte kunstverk spiller en brutal rolle. Hans fire pasienter, som heldigvis også er meritterte mestertyver, bestemmer seg for å stjele disse maleriene i et forsøk på å hjelpe. Snart er den internasjonale jakten i gang etter den mystiske «samleren», som raider verdens kunstmuseer.

Animasjonsfilmen RUBEN BRANT, COLLECTOR er et ellevilt actioneventyr, inspirert av alt fra heist-filmer som OCEAN’S 8, James Bond og til noir-klassikere som THE BIG SLEEP. Den er utrolig absurd, festlig og fantastisk underholdene. Animasjonene er utsøkte og proppfulle av referanser til kunst og popkultur (tar du alle, er du god!), og soundtracket er herlig. Ble med på en actionfylt rundreise i kunstens historie, i denne visuelle gavepakken av en film.

Program: 
Originaltittel: 
RUBEN BRANT, COLLECTOR
Regissør: 
Milorad Krstić
Manus: 
Milorad Krstić, Radmila Roczkov
Foto: 
Milorad Krstić, László Marcell
Skuespillere: 
Iván Kamarás, Gabriella Hámori, Csaba «Kor» Márton, Katalin Dombi, Matt Devere
Spilletid: 
1 time 36 min
År: 
2018
Land: 
Hungary
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Ingen
Produsent: 
Milorad Krstić, Janos Kurdy-Feher, Péter Miskolczi, Hermina Roczkov, Radmila Roczkov
Kilde: 
Hungarian National Film Fund
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Milorad Krstić (f. 1952) er egentlig utdannet jurist, men har slått seg opp som multikunstner i Budapest, siden 1989. Han utøver en rekke forskjellige visuelle kunstarter, og regisserte MY BABY LEFT ME i 1995 – en film som vant Gullbjørnen på Filmfestivalen i Berlin for beste kortfilm. RUBEN BRANDT, COLLECTOR er hans første spillefilm.