ONE CUT OF THE DEAD | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

one_cut_of_the_dead_-_trailer_-_tiff_2019

La kamera gå! Da kan du nemlig ende opp med et skikkelig kinderegg av en zombiefilm som resultat, slik som her. ONE CUT OF THE DEAD begynner på klassisk sjangermanér – vi får se innspillingen av en billig zombie-grøsser som snart blir forstyrret av ekte udøde, med svært blodige konsekvenser (dessuten er hele den 37 minutter lange scenen tatt i én takning – one cut). Så langt så vel. Vi hopper deretter en måned tilbake i tid, der regissøren Higurashi takker ja til å lage denne lavpannede splatteren, og forberedelsene starter for alle involverte. En rekke små detaljer her skal vise seg å få store konsekvenser når innspillingen endelig starter, og vi blir etter hvert vitne til en oppvisning Ed Wood verdig – og kamera går hele tiden!

Shinichiro Ueda står for både manus, regi og klipp, og vi får presentert en helstøpt og original visjon med store doser humor og kjærlighet til filmfaget generelt, og zombiesjangeren spesielt.

Program: 
Originaltittel: 
KAMERA O TOMERU NA!
Regissør: 
Shin'ichirô Ueda
Manus: 
Shin'ichirô Ueda
Foto: 
Tsuyoshi Sone
Skuespillere: 
Takayuki Hamatsu, Yuzuki Akiyama, Harumi Shuhama
Spilletid: 
1 time 36 min
År: 
2017
Land: 
Japan
Språk: 
Japansk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Koji Ichihashi
Kilde: 
Another World Entertainment
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Shin'ichirô Ueda (f. 1984) vokste opp i Shiga-regionen i Japan. ONE CUT OF THE DEAD har vunnet flere internasjonale priser og fått glitrende omtaler verden rundt.