IN MY ROOM | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

in_my_room_-_trailer_-_tiff_2019

For førtiåringen Armin er tilværelsen helt på det jevne. Han er ingen stor suksess som kameramann for nyhetskanalen han jobber for, bor i en liten ettroms, går litt for mye på byen, og livet som ungkar går heller ikke helt veien. Forholdet til faren er også dårlig, og bestemoren ligger på det siste. Ingenting går egentlig helt Armins vei, men han får seg liksom ikke til noe annet, og trasker på i det vante sporet. Så en morgen våkner han opp til tomme gater: Armin er tilsynelatende siste mann igjen på jorda.

IN MY ROOM er en ny vri på «etter apokalypsen»-sjangeren, hvor man får vite lite om hva årsakene er, ingen zombier er å se, men hvor de de indre aspektene av det å klare seg på egen hånd blir utforsket. Total frihet kan være både en forbannelse og velsignelse, og for noen kan det å bli alene i verden være en sjanse til en ny start – når livet ikke har gått helt etter planen.

Program: 
Originaltittel: 
IN MY ROOM
Regissør: 
Ulrich Köhler
Manus: 
Ulrich Köhler
Foto: 
Patrick Orth
Skuespillere: 
Hans Löw, Elena Radonicich, Michael Wittenborn, Ruth Bickelhaupt
Spilletid: 
1 time 59 min
År: 
2018
Land: 
Tyskland
Språk: 
Tysk, Engelsk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Christoph Friedel og Claudia Steffen
Kilde: 
Match Factory
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Ulrich Köhler (f. 1969) har studert kunstfag, filosofi og senere visuell kommunikasjon i Hamburg. Hans tre tidligere spillefilmer har alle hatt premiere på filmfestivalen i Berlin, og av disse vant SLEEPING SICKNESS Sølvbjørnen for beste regissør. Filmene til Köhler innehar en sosial som kritikk er både skremmende, morsom og dypt menneskelig.