MY MASTERPIECE | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

my_masterpiece_-_trailer_-_tiff_2019

Arturo er en erfaren og respektert kunsthandler i Buenos Aires. Han innehar den skruppelløshet og arroganse en god kunsthandler må ha, men er ikke uten omtanke for sine klienter. Særlig er han svak for sin gamle venn og samarbeidspartner, den aldrende kunstmaleren Renzo. En gang var han en attraksjon for Argentinas gallerister, men nå er det lenge siden han har hatt suksess. Hans ekspresjonistiske stil virker rett og slett å ha gått av moten. Hva skal de to finne på for å få ham tilbake til toppen?

Etter suksessen med ÆRESBORGEREN (TIFF 2017) er duoen Duprat og Cohn tilbake med en ny bitende satire over dagens kunstverden. Den er samtidig en klassisk «buddy-komedie». Arturo og Renzo står begge i fare for å være over middagshøyden, og har kjent hverandre så lenge at de har blitt kranglete som et gammelt ektepar. Men når ting virkelig begynner å rakne for grinebiteren Renzo, bestemmer Arturo seg for å hjelpe ham på sin spesielle måte...

Program: 
Originaltittel: 
MI OBRA MAESTRA
Regissør: 
Gastón Duprat
Manus: 
Andrés Duprat, Gastón Duprat
Foto: 
Rodrigo Pulpeiro
Skuespillere: 
Guillermo Francella, Luis Brandoni, Raúl Arévalo, Andrea Frigerio
Spilletid: 
1 time 40 min
År: 
2018
Land: 
Argentina og
Spania
Språk: 
Spansk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Mariano Cohn
Kilde: 
Latido
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Gastón Duprat (f. 1969) har sammen med Mariano Cohn (f. 1975) utgjort en produktiv regissørduo innen film og TV siden 90-tallet. Deres siste film, ÆRESBORGEREN (2016), ble vist på TIFF i 2017. Med MY MASTERPIECE gjør imidlertid Duprat sin solo-debut som regissør, mens Cohn er produsent. På deres neste prosjekt «4x4» (2018) skal Cohn være regissør og Duprat være produsent.