THE MOST BEAUTIFUL COUPLE | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

the_most_beautiful_couple_-_trailer_-_tiff_2019

Ekteparet Malte og Liv er på ferie i Mallorca når tre unge menn inntar leiligheten deres. To av dem holder Malte fast mens den siste voldtar Liv. Når paret vender hjem til Tyskland forsøker de å legge hendelsen bak seg, og to år senere ser livet ut til å være tilbake til det normale. En kveld støter Malte imidlertid på overgriperen, og kan ikke tro sine egne øyne. Han blir besatt og begynner å forfølge mannen, og involverer etter hvert Liv. Plutselig kommer all smerten rasende tilbake.

THE MOST BEAUTIFUL COUPLE er på én side en nervepirrende hevnthriller, og på den andre et komplekst samlivsdrama. Filmen kan ved første øyekast minne om Michael Hanekes klassiker FUNNY GAMES, men regissør Sven Taddicken er i større grad opptatt av å menneskeliggjøre sine rollefigurer og utforske etterdønningene av en dypt traumatisk opplevelse.

Program: 
Originaltittel: 
DAS SCHÖNSTE PAAR
Regissør: 
Sven Taddicken
Manus: 
Sven Taddicken
Foto: 
Daniela Knapp
Skuespillere: 
Maximilian Brückner, Luise Heyer, Leonard Kunz, Jasna Fritzi Bauer
Spilletid: 
1 time 37 min
År: 
2018
Land: 
Tyskland og
Frankrike
Språk: 
Tysk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Sol Bondy, Jamila Wenske
Kilde: 
Beta Cinema
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Sven Taddicken (f. 1974) er en tysk regissør og manusforfatter fra Hamburg. Han studerte regi ved Filmakademiet i Baden-Württemberg. Hans filmer MY BROTHER THE VAMPIRE og EMMA’S BLISS har tidligere blitt vist på festivalen.