Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Program 2019

maya_-_trailer_-_tiff_2019

Den franske krigsfotografen Gabriel har blitt sluppet ut av fangenskap etter å ha tilbrakt fire måneder som gissel i Syria. Preget av mentale og fysiske skader bestemmer han seg for å rømme fra medieoppmerksomheten som møter ham i hjemlandet. Han reiser til den indiske staten Goa, hvor han vokste opp som barn – her treffer han Maya, sin gudfars datter, og begynner gradvis å finne en ny retning i livet.

Mia Hansen-Løve griper an denne historien med sin karakteristisk tålmodige og nyanserte fortellerstil, og belyser med subtile, varsomme grep det betydningsfulle i det ordinære. MAYA er skutt på 35mm av den anerkjente filmfotografen Hélène Louvart (Wim Wenders PINA, Alice Rohrwachers LYKKELIGE LAZZARO, i tillegg til en rekke andre nevneverdige filmer), og er således et visuelt slående verk fra en av dagens mest spennende europeiske filmskapere.

Dag Tid Sted Kalender Billetter
Søndag 20. jan 13:45 Kulturhuset Legg til Kjøp billett
Program: 
Originaltittel: 
MAYA
Regissør: 
Mia Hansen-Løve
Manus: 
Mia Hansen-Løve
Foto: 
Hélène Louvart
Skuespillere: 
Aarshi Banerjee, Roman Kolinka, Pathy Aiyar, Suzan Anbeh
Spilletid: 
1 time 47 min
År: 
2017
Land: 
Frankrike og
Tyskland
Språk: 
Fransk, Engelsk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Philippe Martin, David Thion
Salg: 
Orange Studio
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Mia Hansen-Løve (1981) er født i Paris, hvor hun også har studert ved Konservatoriet for dramatikk. Hun startet sin karriere som skuespiller og manusforfatter. Siden 2004 har hun regissert to kortfilmer og fire spillefilmer.