THE MAN WHO SURPRISED EVERYONE | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

the_man_who_surprised_everyone_-_trailer_-_tiff_2019

Egor er skogvokter i den Sibirske Taigaen. Han bor i en liten landsby sammen med sin høygravide kone, deres sønn og hennes far. Egor er et respektert medlem av det lille lokalsamfunnet, men når han finner ut at han har uhelbredelig kreft, setter han i gang litt av et show for de rundt seg gjennom et desperat forsøk på å lure døden – han inntar plutselig rollen som en figur fra et sibirsk epos.

Denne tankevekkende filmen tar oss med inn i et konservativt lokalsamfunn med en rekke uskrevne normer og regler, som for all del ikke bør brytes. Filmskaperne knytter handlingen til hjertet av det tradisjonelle samfunnet, og tar opp aktuelle problemstillinger rundt kjønnsroller i dagens Russland på en både leken og seriøs måte – og ender med en overraskende vri.

Originaltittel: 
TCHELOVEK KOTORIJ UDIVIL VSEH
Regissør: 
Natasha Merkulova & Aleksey Chupov
Manus: 
Natasha Merkulova, Aleksey Chupov
Foto: 
Mart Taniel
Skuespillere: 
Evgeniy Tsiganov, Natalya Kudryashowa, Yuriy Kuznetsov, Vasiliy Popov, Pavel Maykov, Aleksey Filimonov, Elena Voronchikhina, Maksim Vitorgan
Spilletid: 
1 time 45 min
År: 
2018
Land: 
Russland,
Estland og
Frankrike
Språk: 
Russisk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Katia Filippova, Katrin Kissa, Guillaume de Seille, Alexander Rodnyansky
Kilde: 
Pluto Film
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Den russiske regissørduoen Natasha Merkulova og Aleksey Chupov har tidligere laget filmen INTIMATE PARTS (2013) sammen. Filmen ble tildelt en rekke priser i Sochi Open Russian Film Festival Kinotavr. Filmen ble presentert i seksjonen Orizzonti under Venice Film Festival, der den tok med seg prisen for beste skuespillerinne (Natalya Kudryashova).