LOVE AND SHUKLA | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

love_shukla_-_trailer_-_tiff_2019

Den sympatiske rickshaw-sjåføren Shukla skal endelig gifte seg, og vil gjerne glede sin vakre, nye kone Lakshmi. Men hvordan skal de nærme seg hverandre, når begge fullstendig mangler erfaring med det motsatte kjønn? Sjenanse og nysgjerrighet fører til rørende og morsomme scener. Det hele kompliseres av at de må dele en ettromsleilighet med hans høylytte familie – som sover bare en stabel kofferter unna. Vil Shukla finne en måte å stå opp mot omgivelsene på? Og hva tenker den fåmælte bruden?

LOVE AND SHUKLA er et sjarmerende feelgood-drama som tar for seg et vanlig problem i den tett befolkede storbyen Mumbai. Regissør Siddartha Jatla og medforfatter Amanda Mooney har utviklet historien etter samtaler med venner og kjente, noe som bidrar til den varme og troverdige tonen. Filmen er innspilt på lavbudsjett, med oppsparte midler og venner fra filmskolen.

Filmen er en del av "Kritikeruka" og er valgt ut av Oda Bhar, kritiker i Morgenbladet.

Program: 
Originaltittel: 
LOVE AND SHUKLA
Regissør: 
Siddhartha Jatla
Manus: 
Siddhartha Jatla, Amanda Mooney
Foto: 
Siddhartha Jatla
Skuespillere: 
Saharsh Kumar Shukla, Taneea Rajawat, Hima Singh, Aparna Upadhyay, Loknath Tiwari
Spilletid: 
1 time 51 min
År: 
2017
Land: 
India
Språk: 
Hindi
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Siddhartha Jatla, Amanda Mooney
Kilde: 
Momo Films
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Siddhartha Jatla (f. 1985) er en regissør, manusforfatter og filmfotograf som bor i Mumbai, India. Han er utdannet filmfotograf fra Det indiske film- og TV-instituttet i Pune, og avgangsfilmen THE ARTIST fikk premiere på filmfestivalen i Busan, Sør-Korea. LOVE AND SHUKLA er hans spillefilmdebut.