LITTLE TICKLES | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2019

little_tickles_-_trailer_-_tiff_2019

Odette, en profesjonell danser, banker en dag på døren til en terapeut som tilfeldigvis er spesialist på behandling av incestofre. Det viser seg at Odette er nettopp et slikt offer – uten at hun selv har vært klar over det. I hele sitt voksne liv har hun slitt med å få plassert dansen i livet sitt, den har stadig måttet konkurrere med selvdestruktiv adferd, som stoffmisbruk og et utagerende sexliv – hva som helst som har kunnet bidra til å holde barndommens trauma begravet. Nå er tiden kommet til å konfrontere det.

LITTLE TICKLES visker ut grensene mellom virkelighet, fantasi og minne. Filmen er overraskende morsom til tider, men den viker aldri unna i skildringen av Odettes kompromissløse kamp for å avdekke sannheten, både for seg selv og for dem rundt henne. Regissørene Bescond og Métayer omhandler dette vanskelige stoffet, om hvordan en kvinne bruker kunsten til å gjenerobre makten over sitt eget liv og sin egen fortelling, med stor sensitivitet i denne filmen.

Program: 
Originaltittel: 
LES CHATOUILLES
Regissør: 
Andréa Bescond & Eric Métayer
Manus: 
Andréa Bescond, Eric Métayer
Foto: 
Pierre Aïm
Skuespillere: 
Andréa Bescond, Karin Viard, Clovis Cornillac, Pierre Deladonchamps, Carole Franck
Spilletid: 
1 time 43 min
År: 
2018
Land: 
Frankrike
Språk: 
Fransk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
François Kraus, Martin Metz, Denis Pineau-Valencienne
Kilde: 
Orange Studio
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Andréa Bescond (f. 1979 i Bretagne) har danset siden hun var tre år. Hun hadde en særdeles aktiv og allsidig dansekarriere på 90- og 2000-tallet, før hun med suksess tok steget inn i teateret. Eric Métayer (f. 1958 i Paris) er skuespiller og teaterregissør. Vi ser han i en liten scene som selvhøytidelig danselærer i LITTLE TICKLES. Han og Bescond har to barn sammen.