THE FOREST | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

I et lite samfunn i den nordlige delen av Russland er livene til en liten gruppe innbyggere i en by omringet av trær i ferd med å forandre seg for alltid.

Danila er en seksten år gammel gutt. Han bor sammen med sin mor og far, på utkanten av en liten landsby omringet av endeløse mengder skog. Hans liv utspiller seg primært hjemme, på skolen og på veien han går frem og tilbake mellom de to hver dag. Men imellom hans hus og skolen bor Katya, en kvinne dobbelt så gammel som han. Danila tilbringer flere timer om dagen i et skur like ved, hvor han kan se på henne fra en trygg avstand. Han fantaserer om henne, men ville aldri våge å nærme seg henne. Inntil en dag når han ser sin far, som selv er truet av enorme problemer, trappe opp på døren hos Katya.

THE FOREST er en annerledes oppvekstskildring, satt til det enorme og avsidesliggende landskapet til den russiske landsbygda. Det er en historie om familie, vold, lidenskap og tap av uskyldighet.

Program: 
Originaltittel: 
LES
Regissør: 
Roman Zhigalov
Skuespillere: 
Oleg Shibayev, Natalya Rychkova, Oleg Feoktistov, Maria Avramkova
Spilletid: 
1 time 37 min
År: 
2018
Land: 
Russland
Språk: 
Russisk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Roman Zhigalov
Aldersgrense : 
15
Premiere status: 
Norwegian premiere
Director info: 

Roman Zhigalov (f. 1977) er en produsent og regissør fra Arkhangelskregionen i Russland. Han studerte ved Northern Arctic Federal University og har vært aktiv involvert i diverse film- og TV produksjoner de siste ti årene. THE FOREST er hans debut som spillefilmregissør.