HUSBAND MATERIAL | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

husband_material_-_trailer_-_tiff_2019

Sprudlende Rumi elsker hockey og driver en sportsbutikk i Punjab. Hun er i et hett og hemmelig forhold til DJ-en Vicky fra nabohuset og livet leker – helt til tanta hennes tar dem på fersken. Vicky feiger ut i spørsmålet om ekteskap, og med knust hjerte godtar Rumi å bli giftet bort gjennom et arrangert ekteskap med den seriøse, bankansatte Robbie. Men dette er selvsagt bare starten på et fargesprakende trekantdrama fylt med sang, dans og store følelser i ekte Bollywood-stil. Hvem av de to mennene er egentlig det beste husbondemnet?

«Det er på tide å oppdatere de gammeldagse kjærlighetshistoriene» synges det, og HUSBAND MATERIAL inneholder både dilemmaer og scener som ville vært utenkelig i Bollywood for bare få år siden. Tradisjon og familieære møter nymotens konsepter som frigjorte kvinner, kjærlighetsekteskap og ønsket om å styre sitt eget liv. Manuset er ved Kanika Dhillon som også stod bak den festlige superheltfilmen RA.ONE, som ble vist på TIFF i 2012.

Program: 
Originaltittel: 
MANMARZIYAAN
Regissør: 
Anurag Kashyap
Manus: 
Kanika Dhillon
Foto: 
Sylvester Fonseca
Skuespillere: 
Tapsee Pannu, Vicky Kaushal, Abhishek Bachchan, Abdul Quadir Amin, Saurabh Sachdeva
Spilletid: 
2 timer 36 min
År: 
2018
Land: 
India
Språk: 
Hindi
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Aanand L. Rai
Kilde: 
Eros International USA Inc.
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Anurag Singh Kashyap (f. 1972) er en indisk regissør, manusforfatter, produsent og skuespiller. Han er egentlig utdannet zoolog, men ble bitt av filmbasillen etter at noen kompiser tok ham med på filmfestival. Han har blitt nominert til flerfoldige filmpriser, blant annet BAFTA og på filmfestivalen i Cannes.