GENESIS | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2019

genesis_-_trailer_-_tiff_2019

Den seksten år gamle kostskoleeleven Guillaume lengter etter sin klassekamerat og beste venn Nicolas, og kjenner en økende trangt til å uttrykke disse følelsene. Hans noe eldre søster Charlotte er i et relativt seriøst forhold, men får opp øynene for en eldre mann når interessen for kjæresten begynner å falme. Begge søsknene er i ferd med å tre inn i et ukjent territorium, og deres mangel på erfaring gjør de uforberedt på konsekvensene.

GENESIS er en coming-of-age-historie om den farlige, men uimotståelige søkenen etter de første seksuelle og romantiske opplevelsene, og er i stor grad basert på regissør Philippe Lesages egne opplevelser. Via omhyggelig komponerte bilder og kameraets dvelende, empatiske observasjon, kommuniserer Lesage presist sine unge protagonisters indre konflikter, i en alder hvor de prøver å lære å elske mens de samtidig er i ferd med å lære seg selv å kjenne.

Originaltittel: 
GENÈSE
Regissør: 
Philippe Lesage
Manus: 
Philippe Lesage
Foto: 
Nicolas Canniccioni
Skuespillere: 
Noée Abita, Théodore Pellerin, Jules Roy Sicotte, Édouard Tremblay-Grenier
Spilletid: 
2 timer 9 min
År: 
2018
Land: 
Canada
Språk: 
Fransk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Galilé Marion-Gauvin
Kilde: 
Be For Films
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Philippe Lesage (f. 1973) er en kanadisk regissør og manusforfatter fra Québec. Han har studert ved McGill University i Montréal og Den Europæiske Filmhøjskole i Danmark, og har dessuten undervist i dokumentarfilm ved sistnevnte. Hans første fiksjonsfilm, THE DEMONS, ble vist på TIFF I 2016.