IN FABRIC | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

in_fabric_-_trailer_-_tiff_2019

IN FABRIC er en spøkelseshistorie utenom det vanlige. I en mystisk klesbutikk i Sør-England prøver nylig skilte Sheila å finne et nytt antrekk i forkant av et stevnemøte. Hun lar seg tiltrekke av en blodrød kjole – selv om den ikke er i hennes størrelse, passer den henne perfekt. Plutselig begynner Sheila å bli utsatt for ubehagelige opplevelser, og kjolen ser ut til å besitte en slags demonisk kraft.

Som i sine tidligere filmer, THE DUKE OF BURGUNDY og BERBERIAN SOUND STUDIO, låner regissør Peter Strickland grådig fra giallo-estetikken for å konstruere en sensuell, taktil og mørkt komisk hyllest til klassiske b-skrekkfilmer. IN FABRIC er både en sjangerpastisj og en satire over altoppslukende konsumerisme, samt en særdeles stilisert og stilig visuell fest.

Program: 
Originaltittel: 
IN FABRIC
Regissør: 
Peter Strickland
Manus: 
Peter Strickland
Foto: 
Ari Wegner
Skuespillere: 
Marianne Jean-Baptiste, Hayley Squires, Leo Bill, Steve Oram, Gwendoline Christie
Spilletid: 
1 time 58 min
År: 
2018
Land: 
UK
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Ingen
Produsent: 
Andrew Starke
Kilde: 
Bankside Films
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Peter Strickland (f. 1973) er en britisk filmskaper. Han slo igjennom med det egenfinansierte hevndramaet KATALIN VARGA i 2009, og har i sine senere filmer rendyrket et uttrykk med elementer av surrealisme og tunge referanser til 70-tallets europeiske sjangerfilmer.