THE CANNIBAL CLUB | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

the_cannibal_club_-_trailer_-_tiff_2019

Otavio og Gilda er steinrike og perverse. Faktisk så rike at de kan tillate seg hva som helst – for eksempel å pirre opp ekteskapet med en grusom blanding av sex og kannibalisme. Dette går i all hovedsak ut over de ansatte i parets fasjonable bolig i Fortaleza. Sine bisarre interesser deler de med en del andre medlemmer av den brasilianske eliten, herav navnet «The Cannibal Club». Men når Gilda oppdager klubbens president i en pikant situasjon er det plutselig det rike paret selv som er i livsfare.

THE CANNIBAL CLUB er en bitende satire i dobbel forstand, med store doser svart humor. Etter hvert som de ansatte forsvinner blir handlingen på absurd vis også relevant sett opp mot dagens utfordringer i Brasil, med korrupsjon, polarisering og enorme økonomiske forskjeller.  For ekteparets ferskeste ansatte, José, blir det snart klart at her er det jungelens lov som gjelder: spis eller bli spist!

Program: 
Originaltittel: 
O CLUBE DOS CANIBAIS
Regissør: 
Guto Parente
Manus: 
Guto Parente
Foto: 
Lucas Barbi
Skuespillere: 
Tavinho Teixeira, Ana Luiza Rios, Pedro Domingues, Zé Maria
Spilletid: 
1 time 21 min
År: 
2018
Land: 
Brasil
Språk: 
Portugisisk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Ticiana Augusto Lima
Kilde: 
Njuta
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Guto Parente (f. 1983) er en uavhengig filmskaper utdannet ved Escola Pública do Audiovisual de Fortaleza. Etter filmstudiene og fram til 2016 var han en del av kunstnerkollektivet Alumbramento. I løpet av denne perioden skrev og regisserte han syv kortfilmer og seks spillefilmer, i all hovedsak lavbudsjettfilmer. Han er nå en del av Tardo Filmes i Fortaleza.