CAMOCIM | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

camocim_-_trailer_-_tiff_2019

Det nærmer seg valg i den lille brasilianske kommunen Camocim de São Félix, og byen er splittet i to. Det koker i det ellers rolige samfunnet, og alt dreier seg rundt kampen mellom de to store partiene. I ren karnevalstil samles folk i gatene for å støtte sin kandidat – og protestere mot motstanderen. Personfokuset er stort og debatten polarisert, slik vi ser det er på den politiske scenen i flere og flere land for tiden. I CAMICOM følger vi den 23 år gamle kampanjelederen Mayara, som med gedigen kampånd og idealisme forsøker å drive en kampanje uten skitne triks for å sikre sin venn Cesar en plass i kommunestyret.

Regissør Quentin Delaroche inntar posisjonen som flue på veggen under kommunevalget i 2016, og gir et blikk på den politiske situasjonen i Brasil i et mikroperspektiv – med landets turbulente storpolitikk som bakteppe.

Program: 
Originaltittel: 
CAMOCIM
Regissør: 
Quentin Delaroche
Manus: 
Quentin Delaroche, Fellipe Fernandes
Foto: 
Quentin Delaroche
Spilletid: 
1 time 16 min
År: 
2017
Land: 
Brasil og
Frankrike
Språk: 
Portugisisk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Dora Amorim, Thaís Vidal
Kilde: 
FiGa Films
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Quentin Delaroche er en dokumentarfilmskaper fra Le Mans i Frankrike. Han er utdannet i samfunnskommunikasjon og har i tillegg en mastergrad i filmvitenskap fra Université Paris-Diderot.