BLINDSPOTTING | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

blindspotting_-_trailer_-_tiff_2019

Collin prøver å manøvrere seg rolig gjennom de tre siste dagene av prøvetiden i frykt for å bli sendt tilbake i fengsel. Han er i tillegg preget av angst og sjokk etter å ha vært vitne til en svart mann bli skutt til døde av politiet, og begynner å vurdere hvorvidt det er trygt å holde på vennskapet til sin beste venn, den intense og uforutsigbare Miles.

Hovedrolleduoen Daveed Diggs (Collin) og Rafael Casal (Miles) står selv bak manuset til BLINDSPOTTING – en kjærlighetserklæring til hjembyen Oakland i California, samt en lidenskapelig kommentar til problemene som dens innbyggere står overfor. BLINDSPOTTING konfronterer tunge temaer som rasisme, politivold og gentrifisering samtidig som den hele tiden flommer over av dynamisk energi, og føles således som en slags spirituell oppfølger til Spike Lee-klassikeren DO THE RIGHT THING, satt til vestkysten.

Program: 
Originaltittel: 
BLINDSPOTTING
Regissør: 
Carlos López Estrada
Manus: 
Rafael Casal, Daveed Diggs
Foto: 
Robby Baumgartner
Skuespillere: 
Daveed Diggs, Rafael Casal, Janina Gavankar, Jasmine Cephas Jones
Spilletid: 
1 time 35 min
År: 
2018
Land: 
USA
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Ingen
Produsent: 
Keith Calder, Rafael Casal, Daveed Diggs
Kilde: 
Non Stop Entertainment
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Carlos López Estrada (f. 1988) er en filmskaper fra Mexico City. Han studerte film ved Chapman University i California, og har regissert en rekke kortfilmer, samt musikkvideoer for blant andre Goo Goo Dolls, Thundercat og Flying Lotus.