BITTER MELON | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

bitter_melon_-_trailer_-_tiff_2019

Det er solfylt juletid i San Francisco, og den filippinsk-amerikanske Santos-familien har samlet seg for å feire høytiden. Familiegjenforeninger kan ofte få ubehagelige sannheter til å skride til overflaten, men Santos-klanen forstår snart at de har spesielt prekært problem. Slektas sorte får, den ufordragelige og voldelige Troy, kontrollerer barndomshjemmet med jernhånd, og familien innser at det tryggeste for alle ville være om Troy ble tatt av dage.

BITTER MELON er en beksvart komedie med en empatisk kjerne. Familiens konspirasjon åpner et ormebol av mørke hemmeligheter, og regissør H.P. Mendoza benytter det dystre premisset som grobunn for både sviende humor og oppriktig utforskning av ubehagelig familietematikk – inkludert aspekter som er spesifikke for amerikanere av filippinsk avstamning.

Program: 
Originaltittel: 
BITTER MELON
Regissør: 
H.P. Mendoza
Manus: 
H.P. Mendoza
Foto: 
Juli Lopez
Skuespillere: 
Jon Norman Schneider, Patrick Epino, Brian Rivera
Spilletid: 
1 time 36 min
År: 
2018
Land: 
USA
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Ingen
Produsent: 
Brian Benson, Mark Del Lima, Michael Oberst
Kilde: 
Bitter Melon Film
Aldersgrense : 
15
Director info: 

H.P. Mendoza (f. 1977) er en amerikansk regissør og filmprodusent fra San Francisco. I 2012 ble han inkludert i Essential SF, San Francisco Film Societys utmerkelse for byens mest vitale filmpersonligheter og -institusjoner.