UTEKINO: BARN 2-6 ÅR | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Hendelse header

2019

Dag Tid Sted
Torsdag 17. jan 09:00 Stortorget
Fredag 18. jan 09:00 Stortorget

ICE NOSE
Regi: Veronica L. Monta & Joel Hofmann / Sveits 2018 / 8m
Bo og Moco lever i en kald verden av is. Moco skylder på isen for sin snørrete nese og begynner å smelte den med en gassbrenner. Samtidig prøver Bo å fikse skaden med nål og garn.

KOYAA- dancing socks
Regi: Kolja Saksida / Slovenia 2017/ 3m
Koyaa våkner opp av lyden av gjøkuret. Mr Raven er allerede oppe og holder på med en stor ball av ull. Koyaa åpner en skuff for å ta ut et par sokker. Han gnir seg i øynene, og kan ikke tro hva han ser: Sokkene er i live!

KAAL
Regi: Charlie Aufroy / Frankrike 2018/ 5m
Kongen har en veldig, veldig dårlig hårdag. I riket av mektige hår er menn, kvinner og barn veldig hårete. Men når kongens arving blir født, får hele kongeriket panikk fordi babyen er helt hårløs.

PRINCE KI-KI-DO-WINTER STORY
Regi: Grega Mastnak/ Slovenia 2017 / 5m
Det er en iskald vinter i Ki-Ki-Do skogen. Grisen Rozi prøver å hjelpe dyrene ved å strikke varme klær, men klærne er for store eller for små. Men prins Ki-Ki-Do finner en unik løsning!

DRAGON SLEDGE
Regi: Evgeniya Jirkova / Russland 2017 / 2m
Hver far er en ridder for sin lille jente, og hver jente er en prinsesse i farens øyne, men fedre kan noen ganger glemmer å spille rollen riktig, spesielt når de er opptatt med arbeid eller ser på mobiltelefonen hele dagen.

LEMON & ELDERFLOWER
Regi: Ilenia Cortardo / England 2017 / 3m
To små fugler, hvis vinger er for små for å kunne fly, kan ikke migrere med de andre fuglene. Søsknene prøver ut forskjellige oppfinnelser for å finne ut hvordan de kan lette.

 

Sted: 
Stortorget