BABYKINO: KVINNE PÅ KRIGSSTIEN | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

BABYKINO: KVINNE PÅ KRIGSSTIEN

kvinne_pa_krigsstien-woman_at_war_trailer_-_tiff_2019

Babykino er tilrettelagt for de som er ifølge med de aller minste, med dempet lyd og litt lys i salen under visningen. Her er det tillatt å ta med drikke, mat, skifte bleier, gråte, le, skrike og hyle. Du kan amme, gå litt til og fra, og barnevognene finner vi plass til i foajeen. På babykino kan foreldre ha med seg barn under ett år. Her er det ikke adgang til å ha med seg barn over ett år dersom det er aldersgrense 9 år eller høyere på filmen som vises.

KVINNE PÅ KRIGSSTIEN
Pressen omtaler henne som «Fjellkvinnen», en mystisk sabotør som angriper kraftforsyninger. Myndighetene gjør sitt beste for å sverte og pågripe den mystiske øko-terroristen, ettersom hun truer lukrative internasjonale forretningsavtaler.  Lite vet de – ei heller hennes venner og bekjente  –  om at det er den godlynte 49-årige kordirigenten Halla, som angriper monstermastene med pil og bue.

KVINNE PÅ KRIGSSTIEN er Islands Oscar-kandidat og et fullstendig uortodokst drama – en besnærende blanding av feelgood-komedie, politisk satire og underlige musikalinnslag, med det nydelig fotograferte islandske landskapet som bakteppe.

Originaltittel: 
KONA FER Í STRÍÐ
Regissør: 
Benedikt Erlingsson
Manus: 
Ólafur Egilsson, Benedikt Erlingsson
Foto: 
Bergsteinn Björgúlfsson
Skuespillere: 
Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson, Jörundur Ragnarsson, Juan Camillo
Spilletid: 
1 time 41 min
År: 
2018
Land: 
Island,
Frankrike og
Ukraina
Språk: 
Islandsk, Spansk, Engelsk, Ukrainsk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Benedikt Erlingsson, Carine Leblanc, Marianne Slot
Kilde: 
Arthaus
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Benedikt Erlingsson (f. 1969) er en av Islands mest suksessrike teaterregissører. Han spilte dessuten i en rekke populære filmer og tv-serier før han regisserte sin langfilmdebut OM HESTER OG MENN som ble vist i konkurranseprogrammet på TIFF i 2014.