ANTONIO ONE TWO THREE | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2019

antonio_one_two_three

Antonio blir kastet ut hjemmefra etter at faren får et anonymt brev om at sønnen har droppet ut av skolen og bare driver dank hver dag. Så han stikker til ekskjæresten med en bønn om å få sove på sofaen. Nei vent… egentlig er han lystekniker på et lokalt teater som er i ferd med å sette opp Dostojevskijs Hvite netter. Nei vent… egentlig er han regissøren for det samme stykket, og nå er det klart for premiere!

ANTONIO ONE TWO THREE er tre historier i en, elegant og finurlig vevd sammen, med uklare linjer mellom fantasi og virkelighet. Filmen er kunstnerisk og intellektuell, men er heldigvis aldri i ferd med å bukke under av egen selvhøytidelighet. Her er det nemlig store deler varme, humor og sjarme, og regissør Mouramateus gjennomfører det hele i en lett og ledig stil og med nydelige Lisboa som bakteppe.

Program: 
Originaltittel: 
ANTÓNIO UM DOIS TRÊS
Regissør: 
Leonardo Mouramateus
Manus: 
Leonardo Mouramateus
Foto: 
Aline Belfort
Skuespillere: 
Mauro Soares, Deborah Viegas, Daniel Pizamiglio, João Fiadeiro, Sandra Hung
Spilletid: 
1 time 35 min
År: 
2017
Land: 
Brasil og
Portugal
Språk: 
Portugisisk
Undertekst: 
Engelsk
Produsent: 
Clara Bastos, Gustavo Beck, Miguel Ribeiro
Kilde: 
Pascal Ramonda
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Leonardo Mouramateus (f. 1991) ble født i Fortaleza, Brasil. Han studerte film ved universiteter i Brasil og Portugal. Han har skrevet og regissert flere prisbelønnede kortfilmer og er deleier i produksjonsselskapet Praia à Noite. ANTONIO ONE TWO THREE er hans første spillefilm.