ANNA AND THE APOCALYPSE | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2019

anna_and_the_apocalypse_-_trailer_-_tiff_2019

I den skotske småbyen Little Haven nærmer det seg jul. Anna (Ella Hunt) vil ta et friår i stedet for å begynne på universitetet, noe hennes far, vaktmester på skolen, er sterkt uenig i. Det viser seg snart at Anna har større problemer, i det verden rammes av et zombieutbrudd. Sammen med en sammenrasket gjeng venner og uvenner, prøver hun å komme seg til skolen hvor faren befinner seg.

Selv om ANNA AND THE APOCALYPSE er en zombiefilm med humoristisk tilsnitt, nært beslektet med publikumssuksesser som SHAUN OF THE DEAD, ZOMBIELAND og vår egen DØD SNØ, er den i tillegg også julefilm, highschooldrama – og musikal! Det synges og danses fra underholdende actionscener med oppfinnsomme uskadeliggjøringer av de vandøde til den obligatoriske tenåringsangsten, med småby-Skottland som uglamorøst bakteppe.  Filmens originalitet ligger først og fremst i sjangermiksen og at vi presenteres for personer som man faktisk rekker å bry seg om, før zombiene slår til. Garantert den beste feelgood-zombiemusikaljulefilmen på årets festival.

Program: 
Originaltittel: 
ANNA AND THE APOCALYPSE
Regissør: 
John McPhail
Manus: 
Alan McDonald, Ryan McHenry
Foto: 
Sara Deane
Skuespillere: 
Ella Hunt, Malcolm Cumming, Marli Siu, Sarah Swire
Spilletid: 
1 time 34 min
År: 
2017
Land: 
UK
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Ingen
Produsent: 
Naysun Alae-Carew, Nicholas Crum, Tracy Jarvis
Kilde: 
Non Stop Entertainment
Aldersgrense : 
15
Director info: 

John McPhail er en skotsk filmskaper som studerte film ved det kongelige konservatorium i Glasgow. I 2013 vakte han oppmerksomhet med en trilogi av prisvinnende kortfilmer, før han lagde sin første langfilm i 2015, som han finansierte delvis gjennom såkalt crowd-funding.