Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2018

zombillenium_-_trailer_-_tiff_2018

Vampyrer er blitt mer populære enn zombier, og publikum svikter skrekk-fornøyelsesparken Zombillenium. Hector kommer dit som inspektør, uvitende om at monstrene som jobber i parken faktisk er ekte zombier og varulver, ikke bare utkledte ansatte. Så når han selv mister livet i en «ulykke», våkner han opp som en slags demon med horn og vinger. Han må innfinne seg med at hans nye hverdag består i å skremme besøkende og ellers henge rundt sammen med de andre levende døde ansatte. Men noen har skumle planer for parken – og Hector bekymrer seg for hvordan det går med datteren hans, som nå er helt foreldreløs og uvitende om hva som har skjedd.

Denne fransk-belgiske tegnefilmen har en umiskjennelig europeisk følelse over den visuelle stilen, som er en blanding av mennesker (og monstre) i 2D med bakgrunnen animert i 3D. Den er da også basert på tegneseriene til Arthur de Pins, som er medforfatter og -regissør på filmen.

Program: 
Originaltittel: 
ZOMBILLÉNIUM
Regissør: 
Arthur de Pins & Alexis Ducord
Manus: 
Arthur de Pins, Alexis Ducord
Skuespillere: 
Emmanuel Curtil, Alain Choquet, Kelly Marot, Alexis Tomassian
Spilletid: 
1 time 20 min
År: 
2017
Land: 
Frankrike
Produsent: 
Léon Pérahia
Salg: 
Urban Distribution Intl.
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Arthur de Pins (f. 1977) er fransk tegneserieskaper, illustratør og filmskaper. Animasjonsfilmen LA RÉVOLUTION DES CRABES (2004) er også basert på tegneserien hans med samme navn og fant flere internasjonale priser.

Alexis Ducord er en fransk animasjonsfilmskaper, som debuterte med kortfilmen CRACKS i 20018, og har laget flere episoder til serien SALLY BOLLYWOOD.