Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2018

village_rockstars_trailer_tiff_2017

Tiåringen Dhunu bor sammen med moren og broren sin i en fattig indisk landsby. I motsetning til de andre jentene i nabolaget foretrekker hun å henge med gutta, klatre i trær og sykle – til landsbykvinnenes store misbilligelse. Men aller mest ønsker hun seg en gitar slik at hun og kompisene kan starte rockeband.

Regissør Rima Das har med VILLAGE ROCKSTARS reist tilbake til landsbyen hun selv var født i, i det nordøstlige India. Med kun lokale amatørskuespillere har hun arbeidet fram et varmt og vakkert portrett av hjemstedet, og en historie om pågangsmot, girl power, vennskap og det å vokse opp. De unge skuespillerspirene, og spesielt Bhanita Das som Dhunu, gjør sterke prestasjoner foran kameraet på tross av lite erfaring. Gjennom et poetisk filmspråk med vakre naturbilder tar regissør Rima Das oss med til en virkelighet vi sjelden får se på lerretet.

Innledning og Q&A med regissør tilstede på visningene onsdag og torsdag.

Program: 
Regissør: 
Rima Das
Manus: 
Rima Das
Foto: 
Rima Das
Skuespillere: 
Bhanita Das, Basanti Das, Kulada Bhattyacharya, Manabendra Das, Boloram Das
Spilletid: 
1 time 27 min
År: 
2017
Land: 
India
Produsent: 
Rima Das
Salg: 
Asian Shadows
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Rima Das er en selvlært manusforfatter, produsent og regissør fra den indiske landsbygda i Assam-provinsen. Hun leder også filmselskapet Flying River Films i Mumbai, som støtter lokale, uavhengige filmskapere i regionen. VILLAGE ROCKSTARS er hennes andre spillefilm.