UTEKINO: NORDFOR SOLA | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Hendelse header

2018

Dag Tid Sted
Torsdag 18. jan 17:00 Stortorget

SPESIALVISNING: NORDFOR SOLA
Regi: Inge Wegge & Jørn Ranum / Produsent: Anne Bergseng / Norge 2012 / 46m
I NORDFOR SOLA følger vi Inge Wegge og Jørn Ranum mens de overvintrer på en øde strand et sted i Nord-Norge. De bruker det de finner på stranda til å bygge sin egen hytte, drivved som brensel, og spiser mat som er gått ut på dato og som eller ville blitt kastet. Men guttene har med seg noe som gjøre dagene lette uansett forhold, nemlig hvert sitt surfebrett. For den bortgjemte og tilsynelatende ugjestmilde stranda har en hemmelighet – noen av verdens beste bølger for surfere …

Liker du friluftsliv og utfordringer i hverdagen? Denne visninga av NORDFOR SOLA er i samarbeid med Fjellsportgruppa (FSG) i Troms Turlag, så her har du sjansen til å bli kjent med andre turglade folk. Etter forestillingen er de over 18 år invitert til Café Flyt på tradisjonsrik «FSG-brus».

Men aller først blir det et skikkelig høydepunkt for barn og familier. Barnas Turlag Tromsø sparker i gang filmseansen med premiere på deres helt egne og splitter nye Turbosang, som er laget i 150-årsgave til Den Norske Turistforening. I etterkant blir det et eget opplegg for barn.

Hjertelig velkommen til alle. Det serveres varm drikke og generelt god stemning!

Sted: 
Stortorget