Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Program 2018

UNDER AN ARCTIC SKY + NORDFOR SOLA

En skikkelig storm fører med seg de råeste, flotteste bølgene – og det er nettopp disse en gjeng amerikanske surfere er på Island for å oppleve. Så kommer meldinga om at akkurat denne stormen blir den verste på 25 år, og risikoen  ved å hoppe i vannet er rett og slett for stor. Nedtur. Men på vei til flyplassen kommer den skuffa gjengen over noe som er enda mer spektakulært enn den perfekte bølgen... Gjør deg klar for hardcore kaldtvannssurfing i omgivelser du ikke har sett maken til på det store lerretet!

UNDER AN ARCTIC SKY vises sammen med NORDFOR SOLA (Norge 2012), regissert av Inge Wegge og Jørn Ranum. Disse to bodde 9 måneder i en isolert vik i Lofoten, hvor de rydda stranda mens de surfa de mest utrolige bølger.

 

 

Program: 
Regissør: 
Chris Burkard
Manus: 
Ben Weiland, Chris Burkard
Foto: 
Ben Weiland
Skuespillere: 
Sam Hammer, Heidar Logi, Elli Thor Magnusson, Ingo Olsen, Timmy Reyes, Justin Quintal
Spilletid: 
1 time 25 min
År: 
2017
Land: 
USA
Produsent: 
Elliott Perrigo
Salg: 
Visit Films
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Chris Burkard (f. 1986) debuterer som regissør med UNDER AN ARCTIC SKY, men har mange års erfaring bak seg som eventyrer og fotograf. Hans mål er å fange historier som inspirerer folk til å reflektere over sitt forhold til naturen, mens han også jobber for å sikre at kommende generasjoner også får oppleve uberørt natur.