Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2018

blind_hasslich_-_trailer_2017

Ferdi er en ung mann, som i tillegg til å ha vansker med å omgås andre, pines av at han finner seg selv frastøtende. Når han skjønner at Jona liker han, forklarer han det med at hun er blind. Det Ferdi ikke vet, er at Jona bare later som at hun er blind for å få leie bolig sentralt og rimelig. Tåler den skjøre Ferdi å bli kjent med sannheten?

Regissør Tom Lass spiller selv rollen som Ferdi. I andre roller har han hentet inn venner uten skuespillererfaring, samt virkelige blinde personer for å fremstille blinde på en troverdig måte. UGLY & BLIND er en underfundig romantisk komedie med høyst særegne karakterer på jakt etter noe eller noen å holde fast ved i livet. Kjærligheten gjør blind; i dette tilfellet kanskje også bokstavelig talt.

Innledning foran- og Q&A etter visningene onsdag og torsdag.

Program: 
Originaltittel: 
BLIND & HÄSSLICH
Regissør: 
Tom Lass
Manus: 
Ilinca Florian, Tom Lass
Foto: 
Jieun Yi
Skuespillere: 
Naomi Achternbusch, Tom Lass, Clara Schramm, Dimitri Stapfer, Peter Marty, Eva Löbau
Spilletid: 
1 time 40 min
År: 
2017
Land: 
Tyskland
Produsent: 
Lasse Scharpen
Salg: 
SHPN3 Filmproduktion
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Tom Lass (f. 1983) er en tysk skuespiller og regissør. Han slo igjennom som tenåring i komedien HARTE JUNGS/ANTS IN THE PANTS (2000), og har senere hatt en rekke roller i filmer og tv-serier. Sammen med sin bror Jakob startet han filmselskapet Lass Bros i 2006, og har spesialisert seg på å både regissere og spille hovedrollen i filmene sine.