Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Program 2018

ringusaidosutori_ben_yu_gao_

Når kjæresten Kanako plutselig en dag kommer hjem med nyheten om at hun har fått sparken, får Hideo panikk. Selv er han en arbeidsledig skuespiller (fordi han føler seg for god for rollene han blir tilbudt) og er avhengig av Kanakos inntekt. Han får kjapt en idé: å sørge for at den nå arbeidsledige kjæresten får jobb hos et profesjonelt wrestling-forbund, en sport han selv er lidenskapelig opptatt av. Det hele går imidlertid ikke helt etter planen for Hideo, og snart har han rotet seg inn i en salig suppe av sjalusi og problemer.

THE RINGSIDE STORY er full av de komiske og absurde forviklingene bare et parforhold kan by på. Samtidig er det like mye en film om å tørre å kaste seg ut i noe, uavhengig om man mislykkes eller ikke – om å tørre å ta opp kampen for det man virkelig bryr seg om. Og til slutt kan det til og med være gull verdt å ta sjansen.

Program: 
Originaltittel: 
THE RINGSIDE STORY
Regissør: 
Masaharu Take
Manus: 
Tomohiro Yokomaku, Bong Woo Lee
Foto: 
Hiromitsu Nishiuram
Skuespillere: 
Eriko Satô, Eita, Keiji Mutô, Takeru, Tomoya Maeno, Kazuya Takahashi
Spilletid: 
1 time 44 min
År: 
2017
Land: 
Japan
Produsent: 
Bong Woo Lee
Salg: 
Mancy’s Entertainment
Aldersgrense : 
15
Director info: 

MASAHARU TAKE er en japansk regissør født i 1967. Han er tidligere kjent for filmer som IN THE HERO (2014) og CAFE SEOUL (2009), samt 100 YEN LOVE (2014), Japans bidrag til den 88. Oscar-utdelingen.