Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Program 2018

poppy_goes_to_hollywood_final_trailer_english

Den relativt usjarmerende, homofobe og hissige badboyen Mony havner i pengetrøbbel og må jobbe seg ut av gjelda på en nattklubb der hans transseksuelle søster Lena jobber som danser. Ting går fra ille til skikkelig ille når han uheldigvis blir vitne til et mord i bakgården. For å unnslippe gangsterne, blir han motvillig kledt opp i kvinneklær, og dratt med ut på landsbygda av Lena og hennes elleville og fargesprakende transseksuelle dansegjeng. Både Mony og de konservative landsbybeboerne får ett og annet å lære om toleranse og medmenneskelighet i denne fornøyelige komedien.

Med flere av Kambodsjas prominente transseksuelle artister på rollelista, er filmen landets første med et reelt LHBT-tema. Med varme og humor presenteres både utfordringene LHBT-mennesker møter i samfunnet, men også det sterke samholdet blant utsiderne. Her er det vennskap, familiesamhold og romantikk i fokus, med høye doser feelgood og «det er vanskelig med høye hæler»-humor i skjønn forening.

Program: 
Originaltittel: 
LOK BOB BAN TOW HAU LI VOUD
Regissør: 
Sok Visal
Manus: 
Michael Hodgson, Richard Johnston Finn
Foto: 
Bun Chanvisal
Skuespillere: 
Un Sothea, Duch Lida, Poppy, Pee Mai, Peypey Dy
Spilletid: 
1 time 33 min
År: 
2016
Land: 
Kambodsja
Produsent: 
Sok Visal, Neak Oukhna Kit Theang, Chy Sela, Michael Hodgson, Richard Johnston Finn
Salg: 
Asian Shadows
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Sok Visal (f. 1971) er en kambodsjansk produsent, manusforfatter og regissør fra Phnom Penh. Han startet karrieren som grafisk designer i reklamebransjen, men grunnla sitt eget filmselskap, 391 Films, i 2009. I 2013 regisserte han sin første film, gangsterkomedien KROAB PICH, sammen med Quentin Clausin.