LETTERS | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2018

letters_trailer_mer_film


LETTERS er en film om to personers hverdag og familieliv på hver sin side av jordkloden. Hvordan er de forskjellige? Har de noe felles? De er begge filmregissører. Jéro Yun, født i Busan i 1980 og Marte Vold, født i Tromsø i 1978, møttes på det danske talentutviklingsprogrammet CPH:LAB i 2015, hvor de fikk i oppdrag å lage en film sammen. For å bli kjent med hverandre, skrev de brev, utvekslet bilder, lagde videobrev om hverdagslivet. Marte er mor til to barn. Jéro har ingen barn, men tilbringer mye tid sammen med sine foreldre og sin bror og hans barn.

De små fortellingene og de mange øyeblikkene samles over et år. Livet går sin vante gang, noe som ikke utelukker at det kan skje dramatiske ting, eller at det kan avtegne seg et tema der hvor man ikke trodde slikt fantes. LETTERS – en felles dagbok – begynte som et eksperiment og ble til en lun, personlig film.

Innledning med regissør tilstede på begge visninger.

Regissør: 
Marte Vold & Jéro Yun
Manus: 
Marte Vold, Jéro Yun
Foto: 
Marte Vold, Jéro Yun
Spilletid: 
1 time 17 min
År: 
2017
Land: 
Norge og
Sør-Korea
Produsent: 
Maria Ekerhovd, Elisa Fernanda Pirir
Salg: 
MER Film
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Marte Vold (f. 1978 I Tromsø) har gått på Kunstakademiet i Oslo og kameralinja på Filmskolen på Lillehammer. Hun hadde co-regi på Ole Giævers film MOT NATUREN I 2014, og i 2017 hadde hun foto på Jorunn Myklebust Syversens spillefilm HOGGEREN.
Jéro Yun (f. 1980) studerte kunst i Nancy og Paris. Han har laget flere kortfilmer og dokumentarer.